Diablo IV i Modern Warfare III dolaze na Xbox Game Pass - Novosti o očekivanom dolasku!

Diablo IV i Modern Warfare III dolaze na Xbox Game Pass - Novosti o očekivanom dolasku!
24. oktobar 2023. 88 pregleda

Diablo IV i Modern Warfare III dolaze na Xbox Game Pass - Novosti o očekivanom dolasku!

Velike vesti tresu gejming svet! Najavljujemo dolazak dva spektakularna naslova - Diablo IV i Call of Duty: Modern Warfare III na Xbox Game Pass servis. Međutim, strpljenje će biti ključno, jer očekuje nas još nekoliko meseci čekanja. Zašto? Odgovor leži u složenoj akviziciji koja će promeniti pejzaž gejminga.

Modern Warfare III

Aktivision Blizzard nedavno je obavestio zajednicu da će Diablo IV i Modern Warfare III postati deo Xbox Game Pass ponude. Međutim, ovaj uzbudljivi dodatak čeka na završetak Microsoftove akvizicije kompanije Activision Blizzard. Na zvaničnom Twitter nalogu, Activision Blizzard je podelio ovu vest, naglašavajući da će proces integrisanja početi negde u toku sledeće godine. Ova vest dolazi nakon što je Microsoft najavio akviziciju Activision Blizzard-a za neverovatnih 68,7 milijardi dolara. Međutim, put do završetka ove transakcije bio je ispunjen regulatornim izazovima. Evropska komisija i britanska uprava za konkurenciju i tržišta postavile su određene uslove, uključujući i pružanje Microsoftovih igara na drugim cloud servisima za igre. Ova odlaganja znače da će ljubitelji Diablo serijala i Call of Duty franšize morati da sačekaju dok se svi ovi elementi ne slože.

Diablo IV

Dok se nestrpljivo iščekuje dolazak ovih hit naslova na Xbox Game Pass, zajednica gejmera se raduje budućim avanturama i akcijama koje će ovi naslovi doneti. U međuvremenu, spremi se za uzbudljive trenutke koje će Diablo IV i Modern Warfare III doneti direktno na tvoj ekran!

Poruči svoj primerak već danas!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.