Call of Duty 2023 - Modern Warfare 3 će biti otkriven unutar CoD: Warzone naslova!

Call of Duty 2023 - Modern Warfare 3 će biti otkriven unutar CoD: Warzone naslova!
4. avgust 2023. 97 pregleda

Call of Duty 2023 - Modern Warfare 3 će biti otkriven unutar CoD: Warzone naslova!

Nakon brojnih curenja informacija i špekulacija, konačno je zvanično potvrđeno da će Call of Duty 2023 biti ni manje ni više nego Modern Warfare 3! I dok Activision još uvek nije obelodanio zvaničan datum događaja, očekujemo da će se otkrivanje odigrati u okviru ograničenog događaja u Warzone-u, kako bismo se svi zajedno pripremili za nezaboravno iskustvo.

Otkako je Activision preuzeo praksu otkrivanja novih igara kroz spektakularne događaje u Warzone-u, fanovi serijala su sa nestrpljenjem čekali da saznaju šta nas to očekuje u sledećem poglavlju ove ikonične franšize. I ove godine, svi će moći da učestvuju u uzbudljivom svetskom otkrivanju igre koja će nas vratiti u poznati Modern Warfare univerzum.

COD 3

Ranije se spekulisalo da Activision planira da izostavi Call of Duty izdavanje 2023. godine, te da će se fokusirati na dodatni sadržaj za Modern Warfare 2. Međutim, rukovodioci kompanije su kasnije promenili planove i odlučili su da nas obraduju potpuno novim nastavkom numerisanog Modern Warfare serijala. Sama igra će biti razvijena od strane Sledgehammer Games, a fanovi su oduševljeni što će još jedna cela godina biti posvećena ovom omiljenom serijalu.

Dok čekamo datum događaja, već se spekuliše o mogućem izlaznom terminu za igru. Očekuje se da će konačna verzija biti objavljena u oktobru, ali pre toga nas očekuju uzbudljivi beta testovi koji će nam omogućiti da osetimo duh nadolazećeg Modern Warfare 3. Sada se samo postavlja pitanje šta nas tačno čeka u ovom nastavku. Hoćemo li se ponovo susresti sa starim omiljenim likovima? Kakve nas borbe očekuju? I koliko ćemo puta doživeti adrenalinski šok? Igrači jedva čekaju da dobiju odgovore na ova pitanja.

COD 3

U 2024. godini, trebali bismo dočekati sledeću Call of Duty igru, koju će razviti studio Treyarch. Hoće li to biti nova Black Ops igra ili ćemo se upoznati sa sasvim novim serijalom, ostaje da vidimo. No, za sada, svi putevi vode u Modern Warfare 3, a mi jedva čekamo da se prepustimo ovom nezaboravnom iskustvu.

Zato, pripremi svoje oružje, proveri municiju i spremi se za uzbudljivo otkrivanje u okviru CoD: Warzone naslova. Vidimo se tamo!

*Napomena: Ovaj blog post je informativnog karaktera i zasniva se na procurelim informacijama. Zvanične potvrde možemo da očekujemo od strane Activisiona.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.