Call of Duty: Modern Warfare III

U direktnom nastavku, kapetan Price i Task Force 141 suočavaju se s najvećom prijetnjom. Takođe, pripremi se za najnovije multiplayer iskustvo. Svih 16 mapa iz originalnog Modern Warfare 2 (2009) su tu od prvog dana izlaska igre. Prilagodi se ili umri. Igraj sa drugim odredima protiv velikih hordi nemrtvih u Modern Warfare Zombies multiplayer modu.

3 Kom

po strani

U srcu globalnog haosa, ti si poslednja linija odbrane. Doživi nepredvidivost modernog ratovanja u Modern Warfare III. Tvoja misija, tvoja borba, tvoja priča.

 

Nastavak legendarne ratne priče koja jepostavila standarde za vojni FPS. Ova igra donosi još dublje i dinamičnije iskustvo, stavljajući te u središte nepredvidljivog i eksplozivnog modernog bojišta. Sa naprednom grafikom, realističnim zvukom i napetim scenarijima, svaka misija je novo iskustvo. Bilo da se boriš kroz urbana okruženja, taktički napreduješ kroz neprijateljske teritorije ili donosiš ključne odluke u realnom vremenu, Call of Duty: Modern Warfare III će te testirati na svakom koraku. Doživi intenzivnost modernog ratovanja sa autentičnim oružjem, opremom i taktikama. Spoji se sa igračima širom sveta i zajedno preuzmite kontrolu nad bojištem. 

Ako tražiš adrenalinsku akciju, oprobaj se i u drugim igrama poput Call of Duty: Modern Warfare III koje možeš pronaći na našem webshopu. Da li si spreman za pravu akciju?

Call of Duty: Modern Warfare II - Suoči se s novim globalnim pretnjama i raskrinkaj zaveru.

Call of Duty - Modern Warfare - Budi na čelu elitne jedinice u svetu punom geopolitičkih tenzija. Modern Warfare te stavlja u centar nemilosrdne borbe za pravdu.

Call of Duty - Modern Warfare Remastered - Uživaj u klasičnom iskustvu Modern Warfare-a s poboljšanom grafikom i detaljima. 

Battlefield 2042 - Budućnost je ovde, a ratno bojište je evoluiralo. Preuzmi kontrolu nad naprednim oružjem i vozilima u post-apokaliptičnom svetu.

Battlefield 1 Revolution - Vrati se u vreme Prvog svetskog rata, gde ćeš se susresti sa brutalnošću rovovskih borbi.

Battlefield 5 - Doživi intenzivne bitke, autentičnu atmosferu i dinamično bojište.