EA najavio spektakularnu Iron Man avanturu!

EA najavio spektakularnu Iron Man avanturu!
23. oktobar 2023. 68 pregleda

EA najavio spektakularnu Iron Man avanturu!

Pripremi se da zakoračiš u svet Marvelovog univerzuma kao nikada pre! EA Motive je konačno otkrio svoj veliki projekat - Iron Man igru razvijenu u Unreal Engine 5, najnaprednijem endžinu u gaming industriji. Ova uzbudljiva vest potvrđena je u nedavnoj blog objavi, ostavljajući ljubitelje superjunaka širom sveta u oduševljene!

EA najavio spektakularnu Iron Man avanturu!

Unreal Engine 5, tehnologija koja pomera granice mogućnosti gejming sveta, obećava da će dati EA Motive timu dodatnu snagu i kreativnu slobodu da stvore nešto zaista izuzetno. Igra se pridružuje ekskluzivnom društvu naslova poput Black Myth: WuKong, Tekken 8 i The Witcher Remake koji takođe koriste ovaj impresivni endžin. Lords of the Fallen je već predstavio svetlu budućnost Unreal Engine 5 sa svojom izvanrednom grafikom i fluidnim gejmplejom. EA Motive je nedavno završio uspešan projekat - Dead Space Remake, ali sada je njihova pažnja usmerena ka jednom od favorita junaka Marvel sveta - Iron Manu. Međutim, budi strpljiv, jer je igra još uvek u ranoj fazi razvoja.

"I dalje smo u ranoj predprodukciji, pa uzimamo vreme da osiguramo najčvršću osnovu za naš rad," rekao je EA Motive tim. "Već sada istražujemo različite mogućnosti za priču, dizajn i gameplay sa Iron Man-om i uzbuđeni smo zbog transformacije naše fantazije u stvarnost."

Ali to nije sve! EA Motive planira da uključi i zajednicu svojih igrača u proces stvaranja. Implementiraće Community Council, grupu strastvenih Iron Man obožavaoca koji će pružiti neprocenjivi feedback tokom razvoja igre. Tvoj glas će biti važan deo ove superherojske avanture!

EA najavio spektakularnu Iron Man avanturu!

Dok čekamo da Iron Man uzleti u naše gejming konzole, prati naš blog za sve dodatne informacije. Pripremi se za nezaboravnu avanturu sa omiljenim superjunakom - Iron Manom!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.