DLSS 3 stiže na Diablo IV i Forza Horizon 5!

DLSS 3 stiže na Diablo IV i Forza Horizon 5!
28. mart 2023. 476 pregleda

DLSS 3 stiže na Diablo IV i Forza Horizon 5!

Nvidia je najavila novine vezane za DLSS 3, a prva igra koju su spomenuli je Redfall. Ova igra će podržati DLSS Frame Generation (pored RTX i Reflex). Pored toga, očekuje nas svakako još naslova gde ćemo videti primenu ove novine.

Kada je reč o igri Diablo IV, Nvidia je potvrdila da će ovaj naslov podržati DLSS 3. Majkl Bukovski, tehnički direktor kompanije Blizzard, koji je zadužen za Diablo IV, je rekao da su prioriteti kompanije bili svakako da Diablo IV može glatko da se igra na različitim konfiguracijama, te da je iz tog razloga veoma bitna saradnja Nvidia i Blizzard kompanija. To dovodi do toga da dolazi do optimizacije Nvidia GeForce RTX 40 serija grafičkih kartica i DLSS 3. Redfall i Diablo IV će imati podršku ove tehnologije u trenutku izlaska ovih igara. Nažalost, DLSS 3 podrška neće biti podržana u beta testiranju, ali će biti implementirana pre podrške za ray tracing tehnologije, koja će svakako dodati vizuelno poboljšanje.

Drugi veliki naslov koji se spominjao je Forza Horizon 5. Ova trkačka igra otvorenog sveta, koju je napravio Playground Games, dobila je podršku za DLSS 2 i ray tracing pre samo nekoliko meseci. S druge strane, DLSS 3 je napravljen tako da generiše frejmove nezavisno od CPU-a i iz tog razloga možemo da očekujemo da će Forza Horizon 5 mnogo brže raditi kada je aktivirana opcija Frame Generation. Jedva čekamo da testiramo!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.