Gamescom 2023 otkriva uzbuđujući gameplay Modern Warfare 3 - Sve o operaciji 627!

Gamescom 2023 otkriva uzbuđujući gameplay Modern Warfare 3 - Sve o operaciji 627!
31. avgust 2023. 107 pregleda

Gamescom 2023 otkriva uzbuđujući gameplay Modern Warfare 3 - Sve o operaciji 627!

Ovogodišnji Gamescom je doneo mnogo uzbuđenja, a posebno iznenađenje stiglo je od strane Activision-a. Na događaju su nas obradovali prikazom gameplay snimka iz prvog nivoa dugoočekivanog naslova - Call of Duty: Modern Warfare 3!

Modern Warfare 3

U novom videu imali smo priliku da zaronimo duboko u akciju prvog nivoa nazvanog "Operacija 627". Sve je započelo u mračnoj noći na Kastovijskom moru, gde je Alfa Tim hrabro napao neprijateljsko sedište. Da, vraćamo se u dobro poznato Verdansk okruženje iz Warzone igre. Kroz noćne naočare, igrač je vešto prodirao kroz kompleks neprijatelja. Uskoro je akcija eksplodirala pred našim očima, označavajući početak intenzivne borbe. Kroz tamne tunele, Alfa Tim je sve dublje prodorao u tajanstveni zatvorski kompleks Zordaya. Vrata su se otvarala uz eksplozivne trenutke, ostavljajući nas nestrpljive da otkrijemo završetak ove napete misije.

Modern Warfare 3

Iako nam je već poznat Verdansk, doživećemo ga iz potpuno nove perspektive u kampanji Modern Warfare 3: 2023. godine. Nova pretnja je obavila grad Kastoviju, obećavajući nam sasvim novo iskustvo. Call of Duty: Modern Warfare 3 je službeno najavljen putem uzbudljivog tizer trejlera, nakon što su ranije ovog meseca procurele informacije. Međutim, pravi trenutak istine se dogodio prošle nedelje unutar omiljenog naslova Call of Duty: Warzone. Aktivision nam je otkrio da nas očekuje direktan nastavak popularnog Call of Duty: Modern Warfare 2 iz 2022. godine. Pored toga, otkriveni su detalji o prisustvu zombija i kampanji koja se fokusira na izbore igrača. Sa posebnim uzbuđenjem možemo saznati da će Call of Duty: Modern Warfare 3 vratiti mnoge omiljene elemente iz prethodnih naslova, kao što su slide canceling i klasična minimapa. Ovo je vest koju su mnogi strastveni igrači nestrpljivo iščekivali, s obzirom na to da se igra vraća klasičnim korenima koje smo toliko voleli.

Označi datum - 10. novembar! Na taj dan, Call of Duty: Modern Warfare 3 će biti dostupan za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S. Pripremi se za akciju, taktiku i uzbuđenje koje će ova igra doneti. Ne propusti priliku da budeš deo ovog epskog putovanja kroz borbe i adrenalin, jer Modern Warfare 3 obećava da će biti nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje igara širom sveta.

Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.