Microsoft

Microsoft | Pioniri tehnološke revolucije od samog početka

18 Kom

 1. Konzola XBOX Series S 512GB
  Rejting:
  95%
  Konzola XBOX Series S 512GB
  Cena: 44.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 2. Konzola XBOX Series X 1TB
  Rejting:
  98%
  Konzola XBOX Series X 1TB
  Cena: 74.999 RSD

  PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

po strani

Prodaja Microsoft proizvodi po SUPER cenama.

Od svog osnivanja 1975. godine, Microsoft je postavio temelje tehnološke revolucije koja oblikuje svet. Kroz decenije, Microsoft je preoblikovao način na koji komuniciramo, radimo i kreiramo. Njihova široka paleta proizvoda i usluga, uključujući operativne sisteme, softverske aplikacije, cloud rešenja i uređaje, omogućavaju pojedincima i kompanijama da ostvare svoj puni potencijal. Pored toga, kao kruna njihove posvećenosti igračima, tu su i Xbox konzole, kontroleri i igre. Xbox svet predstavlja sinonim za zabavu i gaming inovacije, pružajući igračima nezaboravna iskustva i povezivanje širom sveta. Ali iznad svega, Microsoft je posvećen kreativnosti. Njihova tehnologija nije samo funkcionalna, već i inspirativna. Ohrabruju razvoj novih ideja, podržavaju timove širom sveta i stvaraju alate koji osnažuju kreativnost.

Pogledaj našu ponudu – prodaja gaming opreme i igara po akcijskim cenama. Kupujemo, prodajemo, ali i vršimo usluge servisa gaming opreme. Trudimo se da cene budu pristupačne svima.

Kada je u pitanju plaćanje, Game Centar nudi nekoliko opcija bezbedne kupovine bez skrivenih troškova.

 • Besplatna dostava (za sve iznose preko 4999 dinara)
 • Brza isporuka za SVA mesta u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Kraljevo, Čačak, Subotica, Leskovac, Niš, Sremska Mitrovica, itd.)
 • Plaćanje na rate
 • Online plaćanje
 • Plaćanje pouzećem
+ prikaži više - prikaži manje