Diablo IV – Ruši Blizzard rekorde!

Diablo IV – Ruši Blizzard rekorde!
8. jun 2023. 138 pregleda

Diablo IV – Ruši Blizzard rekorde!

Diablo IV je uspeo da postane najbrže prodavana igra koju je ikada napravio Blizzard, a to se desilo ubrzo nakon lansiranja. Za samo četiri dana ranog pristupa, ovaj naslov je imao zapanjujuće izdanje i uspeo je da postane veliki hit, sa milionima sati koje su igrači igrali širom sveta, uglavnom zbog kvaliteta igre.

Sa izdavanjem Diablo 3 naslova pre više od jedne decenije, većina igrača je bila željna da igra novu iteraciju Diablo franšize. Diablo IV je prvobitno najavljen na BlizzCon 2019 događaju i imao je nekoliko otvorenih faza beta testiranja tokom 2023. godine, što je omogućilo igračima da dobiju pregled kako će nova igra da izgleda.  

Diablo IV

Ubrzo nakon objavljivanja, programeri su objavili podatke da je Diablo IV najbrže prodavana Blizzard igra svih vremena. U najavi, Blizzard je potvrdio da su igrači igrali Diablo IV više od 93 miliona sati od 1. juna, kada je naslov lansiran u ranom pristupu. Ipak, još uvek nema informacija o tome koje su se količine prodale, ali s obzirom na to koliko su ti brojevi visoki, verovatno će se prodati nekoliko miliona primeraka.

Međutim, uprkos odličnom lansiranju u prodaji, nekoliko igrača se žali da Diablo IV još uvek nema osnovne karakteristike. Na društvenim mrežama, neki fanovi nisu baš srećni što naslov nije lansiran sa automatskim pokretanjem, funkcijama pretraživanja skrivenih podataka ili filterima za pljačku, za koje nekolicina gejmera smatra da su suštinski i da bi mogli uveliko poboljšati iskustvo. Međutim, to ne znači da lansiranje nije prošlo glatko, posebno u poređenju sa Diablo 3 igrom. Diablo IV je objavljen uglavnom bez grešaka i sa potpunim iskustvom.

Blizzard je takođe nedavno otkrio da dolazi nekoliko ekspanzija za ovaj naslov. Igra će imati dve pune sezone sadržaja i dve kompletne ekspanzije, za koje se kaže da su „masovne“. Igrači sigurno mogu očekivati više sadržaja nego u prethodnom Diablo 3, jer će Blizzard nuditi stalna ažuriranja nakon lansiranja, uključujući game-pass-ove i kozmetiku.

Poruči svoj primerak!

Kupi odmah

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.