Diablo IV - Uzbudljive najave takmičarskog režima u sezoni 3!

Diablo IV - Uzbudljive najave takmičarskog režima u sezoni 3!
16. avgust 2023. 72 pregleda

Diablo IV - Uzbudljive najave takmičarskog režima u sezoni 3!

Samo mesec dana nakon što je Diablo 4 ugledao svetlost dana, igrači već žude za novim sadržajem i iskustvima koja će im ovaj naslov doneti. Blizzard, kao razvojni tim, vešto komunicira sa svojom strastvenom fan bazom, redovno otkrivajući ažuriranja i planove za budućnost. Nedavno je u javnost izašla vest o planovima za uvođenje takmičarskog moda u igri, što je za mnoge bilo prijatno iznenađenje.

Diablo IV

Joseph Piepiora, asocijativni direktor igre za Diablo 4, nedavno je otkrio da će takmičarski mod stići u sezoni 3. Iako je Diablo serijal poznat po svojoj PvE (igrač protiv okoline) prirodi i saradnji igrača, takmičenje je takođe imalo svoje mesto, posebno od vremena Diabla 2. Igrači su dugo čekali da se ovakva opcija uvede u Diablo 4 i konačno će imati priliku da se takmiče u ovom uzbuđujućem režimu. Iako fanovi već sa nestrpljenjem isčekuju dolazak takmičarskog moda, Blizzard je saopštio da ovo neće biti dostupno ni u prvoj sezoni ni u narednoj. Tim za razvoj želi da se pobrine da sistem bude besprekorno izveden, što zahteva pažnju i vreme. Ovo oprezno i promišljeno pristupanje razvoju igre je tipično za Blizzard, koji se trudi da obezbedi kvalitetno iskustvo svojim igračima.

Planirani dolazak takmičarskog moda u sezoni 3 znači da će igrači verovatno moći da se takmiče u ovom režimu krajem ove godine ili početkom naredne. Iako ovo može biti razočaravajuće za one koji su nestrpljivi da se takmiče sa svojim prijateljima, Blizzard ih je podsetio da će tokom ovog vremena biti mnogo drugih ažuriranja i promena koje će održavati njihovu igru svežom i zanimljivom.

Diablo IV

Dok čekamo dolazak sezone 3 i sa njom takmičarskog moda, Blizzard je već najavio da će se mnogo toga dešavati. Nedavna ažuriranja igre donose promene u World Tiers režimu, a tim za razvoj već ima planove za buduće sezone. Diablo 4 definitivno obećava uzbudljivo iskustvo za sve fanove serijala i nove igrače koji tek ulaze u svet tame i avanture.

Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovoj igri!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.