TOP 5 igara za sve fanove Spider-Man 2 naslova!

TOP 5 igara za sve fanove Spider-Man 2 naslova!
23. mart 2024. 15 pregleda

TOP 5 igara za sve fanove Spider-Man 2 naslova!

Marvelov Spider-Man 2 je nastavak koji su fanovi želeli i Insomniac je isporučio. Ova igra se podiže na novi nivo i to ne samo po svom gameplay-u, već i po neverovatnoj i uzbudljivoj priči. Ali grad Njujork nikada nije bio bolji dok ga istražuješ koristeći nove i poboljšane mehanike kretanja i malo je igara koje pružaju takav osećaj. 

TOP 5 igara za sve fanove Spider-Man 2 naslova!

1. Batman: Arkham Knight - Naslednik Arkham serijala

Batman: Arkham Knight je napravio put za Insomniac-ov Spider-Man serijal. Toliko da bi bolje pitanje bilo: Koja igra je najbolja i najsličnija Batman: Arkham Knight naslovu? Marvels Spider-Man 2. Marvel-ov Spider-Man 2 ne bi bio tako dobar kao što jeste danas bez Arkham serijala. Svako ko je igrao oba zna koliko je ta izjava tačna.

2. Marvel’s Guardians of the Galaxy - Marvelov univerzum na delu

Ovo je očigledan izbor. Čuvari galaksije i Spider-Man su dva od najpoznatijih imena Marvela i oba imaju igre superheroja. Iako Čuvari galaksije nisu open-world ili nemaju neke neverovatne mehaničke pokrete, zvezdani glumački ansambl Marvelovih likova i bogata priča lako te zakače nakon što završiš igranje Spider-Mana 2 naslova.

3. Sunset Overdrive - Ludilo u Sunset gradu

Sunset Overdrive je jedna od najsličnijih igara Spider-Man 2 naslovu. Mutanti su preuzeli Sunset grad, ti si heroj u ovoj igri i tvoj je zadatak da situaciju dovedeš pod kontrolu. Igra je zaista šarena i otkačena kada se boriš protiv neprijatelja, a za putovanje koristiš parkur i zip-linove koji prelaze grad.

4. inFamous Second Son

Najveća zajednička stvar između inFamous Second Son i Marvel-ovog Spider-Man-a 2 je kretanje. U inFamous-u, Delsin ima više moći i koristi različite načine kretanja po Vašingtonu: klizanje, trčanje kao The Flash ili brzo kretanje. To je zastrašujuće slično Spider-Man 2 naslovu. Onda dolaze boss borbe i priča koja deluje kao da je izvučena iz stripa. Obe igre se odlično dopunjuju i igranje bilo koje od njih će te naterati da razmišljaš o drugoj.

5. Middle-earth: Shadow of Mordor

Middle-earth: Shadow of Mordor je igra koja kombinuje uzbudljivu akciju, uzbudljivu priču i otvoreni svet inspirisan Gospodarom prstenova. U ovoj igri, igrači preuzimaju ulogu Taliona, rendžera koji se bori protiv Sauronovih vojnika i stvorenja. Slično kao Spider-Man 2, Shadow of Mordor pruža izuzetno uzbudljivo iskustvo istraživanja i borbe, čineći je odličnim izborom za ljubitelje superherojskih avantura.

TOP 5 igara za sve fanove Spider-Man 2 naslova!

Uzbudljive alternativne avanture

Igre slične Spider-Man 2 naslovu nude širok spektar uzbudljivih avantura i akcija. Bez obzira da li voliš superheroje ili si samo ljubitelj open-world igara, ove igre će te držati zakačenog za ekran svojim dinamičnim gameplay-em, uzbudljivim pričama i fascinantnim svetovima. Sada kada znaš koje su najbolje alternative, vreme je da zgrabiš kontroler i kreneš u sledeću avanturu!

Ako do sada nisi igrao Spider-Man 2 naslov, pravo je vreme da pronađeš svoj primerak u Game Centru!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.