Novosti o Xbox Series X - Otkriveni interni planovi za Brooklin model i Sebile kontroler!

Novosti o Xbox Series X - Otkriveni interni planovi za Brooklin model i Sebile kontroler!
20. septembar 2023. 28 pregleda

Novosti o Xbox Series X - Otkriveni interni planovi za Brooklin model i Sebile kontroler!

Pripremi se za uzbuđenje jer su se pojavile uzbudljive vesti iz sveta Xbox konzola. Microsoftovi interni dokumenti su nam otkrili planove za 2025. godinu, a čini se da nas čekaju interesantne promene!

Xbox Series X Brooklin model:

Prva vest koja nas je zaintrigirala je pojava novog modela Xbox Series X konzole pod kodnim imenom Brooklin. Ovo nije tipična promena - umesto kvadratnog dizajna, Brooklin bi mogao da izgleda kao valjak. Ovaj model neće imati čitač diskova, što znači da će se oslanjati na digitalno preuzimanje igara. Ali, evo najuzbudljivijeg dela - Brooklin će imati veći prostor za skladištenje od čak 2 terabajta! To znači da ćeš moći da sačuvaš još više omiljenih igara na svojoj konzoli. Pored toga, novi model će podržavati Wi-Fi 6 i imati dva USB-C porta na prednjoj strani. Osim što će biti veći i bolji u smislu skladištenja podataka, Brooklin će biti i energetski efikasniji, smanjujući potrošnju struje za 15% i pružajući 20% štedljiviji način rada u Stand By modu. Važno je napomenuti da Brooklin neće biti snažnija verzija postojeće konzole, već će se radi o reviziji sa dodatnim opcijama koje će unaprediti tvoje iskustvo, bez uticaja na performanse igara. A, što je najbolje od svega, cena će ostati ista.

Xbox Series X konzola

Sebile kontroler:

Ali to nije sve! Microsoft planira i novi kontroler pod kodnim imenom Sebile. Ovaj kontroler će doneti neke interesantne promene. Prvo, podršku za haptičku vibraciju i žiroskopsko kontrolisanje, što će omogućiti još dublje i realnije iskustvo tokom igranja. Kontroler će takođe imati tiše tastere, mogućnost aktiviranja prilikom podizanja, punjivu bateriju i prateću mobilnu aplikaciju koja će ti omogućiti povezivanje sa različitim uređajima. Sudeći prema Microsoftovim dokumentima, Sebile kontroler bi trebao da bude najavljen ove godine i lansiran pre Brooklin modela Xbox Series X konzole. To znači da ćeš moći da uživaš u novim kontrolnim mogućnostima dok se pripremaš za nadogradnju svoje konzole.

Sebile konroler

Ove najave donose mnogo uzbuđenja za ljubitelje Xbox konzola. Novi model i kontroler obećavaju bolje performanse, veći prostor za igre i još zabave. Sada ostaje samo da čekamo zvanične najave od Microsofta i da se pripremimo za budućnost igara na Xbox platformi. Prati naš blog za sve dodatne informacije!

*Napomena: U svetlu dinamičke prirode informacija u tehnološkoj industriji, želimo naglasiti da se planovi, specifikacije i detalji projekata često menjaju tokom razvoja, a kompanije mogu doneti izmene u svojim proizvodima ili uslugama. Kao rezultat toga, informacije koje su navedene u ovom blog postu mogu biti podložne promenama i ažuriranjima nakon objavljivanja.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.