Muzički pregled igre - The Rolling Stones, Skrillex i više u EA Sports FC 24!

Muzički pregled igre - The Rolling Stones, Skrillex i više u EA Sports FC 24!
21. septembar 2023. 82 pregleda

Muzički pregled igre - The Rolling Stones, Skrillex i više u EA Sports FC 24!

EA Sports FC 24 donosi stvarno uzbudljivu kombinaciju fudbala i muzike koja će ti pružiti nezaboravno iskustvo. Možeš da se pripremiš za čak 270 minuta licencirane muzike, što znači da ćeš moći da uživaš u čak 84 pesme dok igraš ovu igru. Znači, muzika će biti tvoj verni saputnik tokom tvojih avantura na terenu!

EA Sports FC 24

Sad, hajde da istražimo malo više o tome ko će sve biti deo ovog impresivnog soundtracka. Na čelu liste su, naravno, legende rock muzike - The Rolling Stones. Njihov najnoviji singl će ti pružiti pravu dozu energije za igru. Ali to nije sve, tu su i današnji muzički heroji kao što su Stormzy, Jack Harlow, Kendrick Lamar i Karol G. Oni će uneti savremeni zvuk i ritam u tvoje fudbalske avanture. Ali EA Sports FC 24 ne zaboravlja ni na ljubitelje elektronske i alternativne muzike. U igri ćeš moći da uživaš u zvucima M83 i Romy, što će dodatno obogatiti tvoje iskustvo i ponuditi ti nešto drugačije u svetu muzike.

Dok čekaš da igra konačno stigne, sada već možeš da zaviriš u ovu službenu listu pesama na Spotifyju i pripremiš se za ono što dolazi. Ako si strastveni zaljubljenik u muziku i fudbal, EA Sports FC 24 će ti pružiti nezaboravno iskustvo koje ćeš dugo pamtiti.

Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu i poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.