Assassin’s Creed Mirage - Da li tvoj PC može da izdrži ovakvu avanturu?

Assassin’s Creed Mirage - Da li tvoj PC može da izdrži ovakvu avanturu?
20. septembar 2023. 142 pregleda

Assassin’s Creed Mirage - Da li tvoj PC može da izdrži ovakvu avanturu?

Najnovija igra u popularnom serijalu Assassin’s Creed, pod nazivom Mirage, samo što nije stigla! Sigurno si uzbuđen zbog ove avanture i već zamišljaš kako češ istraživati egzotične lokacije, boriti se sa tajnim društvima i otkrivati drevne tajne. Ali pre nego što zaroniš u ovaj izvanredni svet, moramo se zapitati - da li je naš PC spreman za ovu igru?

Assassin’s Creed Mirage

Ubisoft je obećao da će Mirage biti posebno optimizovan za PC platformu, posebno za korisnike Intel procesora i grafičkih kartica. To znači da bi igra trebala da radi izuzetno glatko i da pruži impresivno vizuelno iskustvo, uz pomoć Intelove XeSS tehnologije za poboljšanje performansi. Međutim, kako bismo bili sigurni da će Mirage raditi besprekorno na našem računaru, moramo proveriti hardverske zahteve.

Evo pregleda hardverskih zahteva za Assassin’s Creed Mirage:

Za 1080p rezoluciju, 30 fps, na niskim podešavanjima:

Ovo su minimalni zahtevi za igranje na niskim podešavanjima i 30 frejmova u sekundi. Ako tvoj računar ispunjava ove specifikacije, igra će verovatno raditi, ali ne očekuj besprekorno iskustvo.

Za 1080p rezoluciju, 60 fps, na visokim podešavanjima:

Ovo su preporučeni zahtevi za igranje u visokoj rezoluciji i pri 60 frejmova u sekundi. Ako tvoj računar ispunjava ove specifikacije, možeš očekivati zadovoljavajuće iskustvo sa bogatim vizuelnim detaljima.

Za 1440p rezoluciju, 60 fps, na visokim podešavanjima:

Ako želiš da uživaš u visokoj rezoluciji i glatkih 60 fps, ovo su specifikacije koje će ti biti potrebne.

Za 4K rezoluciju, 60 fps, na ultra podešavanjima:

Ako si vlasnik impresivnog 4K monitora i želiš potpuno da uroniš u svet Mirage-a, ovo su zahtevi za tebe.

Assassin’s Creed Mirage

Pre nego što se upustiš u ovu epsku avanturu, preporučujemo da proveriš svoj računar i uporediš ga sa navedenim specifikacijama. Ako tvoj PC odgovara ili premašuje ove zahteve, možeš sa punim samopouzdanjem započeti svoje putovanje. Međutim, ako se tvoj računar nalazi ispod ovih specifikacija, razmisli o nadogradnji kako bi tvoje iskustvo bilo što bolje. Ubisoft nas je naučio da očekujemo spektakularne svetove i uzbudljive priče u definitivno obećava da će biti isto. Za potpuni doživljaj, pobrini se da tvoj računar bude spreman za ovu avanturu.

U slučaju da imaš bilo kakva pitanja, kada je reč o računarima i komponentama, kontaktiraj nas na racunari@gamecentar.rs. Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.