Nova dimenzija gejminga - Strimovanje Xbox konzola na Discord platformi!

Nova dimenzija gejminga - Strimovanje Xbox konzola na Discord platformi!
10. avgust 2023. 21 pregleda

Nova dimenzija gejminga - Strimovanje Xbox konzola na Discord platformi!

Uzbudljive vesti su stigle za sve nas koji uživamo u igranju na Xbox konzolama i koristimo Discord kao platformu za komunikaciju i deljenje iskustava. Integracija se nastavlja, jer je najnovije ažuriranje Discorda donelo revolucionarnu funkciju - mogućnost da strimujemo svoje igre direktno sa Xbox konzola na Discord platformi.

Discord XBOX

Kako funkcioniše?

Sve se svodi na jednostavnost. Ako poseduješ Xbox Series X/S ili Xbox One konzolu, najnovije ažuriranje Discorda omogućava ti da svoju igru deliš sa svojim prijateljima direktno u Discord serverima ili privatnim pozivima. Ova integracija će otvoriti sasvim novi način za razmenu iskustava i zajedničko igranje, stvarajući veze među gejmerima koje nikada nisu bile bliže.

Javno testiranje

Za one avanturističkog duha, period javnog testiranja ove funkcije će biti dostupan na početku, ekskluzivno za članove Xbox Insider programa. To znači da će oni koji se nalaze u ovom program, imati priliku da prvi isprobaju ovu revolucionarnu mogućnost. Međutim, ne brini se ako nisi deo Insider programa - za nekoliko meseci, očekuje se da će ovaj novi način deljenja iskustava biti dostupan svim korisnicima.

Discord XBOX

Kvalitet strimovanja

Narovno, pitanje kvaliteta je ključno kada je u pitanju strimovanje igara. Besplatni Discord korisnici će imati priliku da strimuju svoje igre u rezoluciji 720p sa frejmrejtom od 30FPS. Međutim, za one koji su pretplatnici Discord Nitro servisa, vrata se otvaraju ka još boljem iskustvu - strimovanje u rezoluciji 1080p sa impresivnim 60FPS. Ovo znači da će tvoji prijatelji moći da se potpuno urone u svet tvoje igre, bez obzira na to gde se nalaziš.

Budućnost untegracije

Trenutno, strimovanje igara sa konzole na Discord platformi je ekskluzivno dostupno samo za Xbox igrače. Međutim, planovi se ne zaustavljaju ovde. Očekuje se da će slična integracija biti dostupna i za PlayStation konzole u bliskoj budućnosti, što će omogućiti i njihovim korisnicima da podele svoje gejmerske avanture sa prijateljima na Discordu.

Nova era deljenja gejmerskih iskustava

Ovo novo poglavlje u svetu gejminga donosi nam jednostavnost, zabavu i zajedništvo. Strimovanje igara sa Xbox konzola na Discord platformi omogućiće ti da svoje avanture deliš u realnom vremenu sa prijateljima širom sveta. Bez obzira da li želiš da pokažeš svoje veštine, tražiš savete ili jednostavno želiš da se družiš sa svojim prijateljima dok igraš, ova nova funkcija će ti omogućiti da to uradiš na jednostavan i uzbudljiv način.

Discord XBOX

Prati najnovije vesti i ne zaboravi da se pridružiš Xbox Insider programu kako bi bio među prvima koji će imati priliku da isprobaju ovu inovaciju. I zapamti, zajedno sa Discordom, granice deljenja gejmerskih iskustava se neprestano šire!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.