Sve što treba da znaš o Final Fantasy 7 Rebirth naslovu!

Sve što treba da znaš o Final Fantasy 7 Rebirth naslovu!
12. februar 2024. 22 pregleda

Sve što treba da znaš o Final Fantasy 7 Rebirth naslovu!

Za sveg par dana nas očekuje nešto sasvim posebno - Final Fantasy 7 Rebirth! Ako si propustio detalje koji su otkriveni na PlayStation State of Play događaju, ne brini se, sve ćemo ti ovde sažeto predstaviti.

FF 7 Rebirth

Datum izlaska i ekskluzivnost

Datum koji treba da zapamtiš je 29. februar 2024. godine. To je dan kada će ova epska avantura postati dostupna i to na dva diska! Da, dobro si pročitao, igra je toliko velika da je potrebno dva diska da bi je sadržala. Inače, u početku će biti ekskluzivna za PS5 konzolu, bar do 29. maja 2024. godine. Nakon toga, možemo očekivati da će se proširiti i na druge platforme kao što su Xbox Series X/S i PC.

Priča i igranje

Ako si već igrao prvi deo FFVII Remake-a, znaš da se radnja dešava u distopijskom kibernetičkom metropolisu Midgaru, gde igrači kontrolišu plaćenika Cloud Strife-a. On se pridružuje grupi ekoterorista AVALANCHE, koja pokušava da zaustavi moćnu megakorporaciju Shinra u korišćenju životne esencije planete kao izvora energije. Drugi deo igre nastavlja tačno tamo gde je prvi stao, ali vodi nas na novu avanturu izvan Midgara. Ovo je razlog zašto je bitno odigrati prvi deo pre nego što započneš drugi, jer ćeš inače biti poprilično zbunjen. Kada je reč o igranju, možeš očekivati klasične elemente Final Fantasy serijala, ali sa nekoliko novih dodataka. Red XIII se pridružuje ekipi, a tu su i nove mini-igre, sinergijski potezi, sposobnosti, kao i novi stablo veština.

FF 7 Rebirth

Trailer i utisci

Ako te zanima kako izgleda igra, definitivno pogledaj trailer koji je objavljen na Summer Game Fest-u 2023. godine. Na prvi pogled, možemo primetiti poboljšane grafike koje će biti dostupne samo na next-gen konzolama. Trailer otvara scena u kojoj Tifa, Barrett i Red XIII leže na nosilima, što ukazuje na značajne promene u priči u odnosu na originalnu igru. Ovo nagoveštava da će Final Fantasy 7 Rebirth zaista biti nova avantura, kako naziv sugeriše.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.