Final Fantasy 6 Remake - Projekat koji bi mogao trajati 20 godina!

Final Fantasy 6 Remake - Projekat koji bi mogao trajati 20 godina!
30. januar 2024. 14 pregleda

Final Fantasy 6 Remake - Projekat koji bi mogao trajati 20 godina!

Dok ljubitelji franšize Final Fantasy još uvek uživaju u čarima Final Fantasy VII Remake naslova, Square Enix baca senku na budućnost serijala najavljujući potencijalnu prepravku još jednog dragulja - Final Fantasy 6. Međutim, producent Yoshinori Kitase upozorava da bi ovo ambiciozno preduzeće moglo potrajati neverovatnih 20 godina!

Final Fantasy 6

Kitasev intervju

U razgovoru sa francuskim YouTube-rom Julien Chieze, Kitase je podelio detalje o obimu i trajanju projekta Final Fantasy VII Remake. Naglasio je da je ovaj projekat već zahtevao 10 godina rada i da je trenutno 2/3 puta prošao kroz prepravku. Zatim je otkrio da bi, ako bi se odlučili za prepravku Final Fantasy 6, to moglo potrajati dvostruko duže zbog obimnosti i kompleksnosti igre, ističući da bi "igra bila veća od FFVII projekta, a već ima toliko likova u njoj."

Ambicije i želje

Unatoč enormnim izazovima, Kitase je otkrio da postoji veliko interesovanje unutar kompanije za prepravkom Final Fantasy 6 naslova. Iako trenutno nema konkretnih koraka ka ovom poduhvatu, želja i ambicija su evidentni.

Final Fantasy 6 - Vrhunac serijala

Final Fantasy 6, prepoznat kao vrhunac serijala, izazvao bi uzbuđenje među ljubiteljima. Igra je i danas cenjena zbog bogate priče, raznolikih likova i muzičke genijalnosti Nobuo Uematsu-a. Dok se razočaravajuće čini da trenutno nema aktivnih radova na ovom projektu, ideja o prepravci ovog klasika ostaje u srcima obožavalaca.

Final Fantasy 6

Dok fanovi čekaju vesti o Final Fantasy 6 Remake naslovu, ostaje da se vidi da li će se ovo ambiciozno putovanje ostvariti u budućnosti. Bez obzira na to, strast i posvećenost Square Enix-a prema očuvanju nasleđa Final Fantasy svetova obećava uzbudljive godine pred nama, bilo da se radi o Final Fantasy 6 Remake ili drugim projektima unutar ovog renomiranog serijala. Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.