Final Fantasy 14 - Dawntrail - Novo poglavlje epske avanture!

Final Fantasy 14 - Dawntrail - Novo poglavlje epske avanture!
29. avgust 2023. 35 pregleda

Final Fantasy 14 - Dawntrail - Novo poglavlje epske avanture!

Na nedavnom Final Fantasy XIV Fan Festa događaju, Square Enix je izazvao uzbuđenje među igračima najavom sledećeg velikog proširenja - Dawntrail. Planiran za izlazak 2024. godine, Dawntrail će doneti svežu avanturu, dublju priču i obilje novih sadržaja u ovaj popularni MMO svet.

Dawntrail je najavljen kao proširenje koje će preneti igrače u "Novi svet". Nova kampanja smeštena u kontinent Tural na Eorzei, poziva igrače da se uhvate u koštac sa sukobom između frakcija i da učestvuju u izboru budućeg vladara. Ova nova teritorija će doneti ne samo nove tamnice, neprijatelje i opremu, već i sveži city-hub koji će biti središte avanture.

Final Fantasy 14 - Dawntrail

Dawntrail ne donosi samo priču i lokacije, već i veći izazov. Gornja granica nivoa će se povećati sa 90 na 100, omogućavajući igračima da nastave svoj rast i napredak. Novi patch 6.5x će proširiti besplatnu probnu verziju igre, pružajući novim igračima priliku da iskuse osnovnu igru i dva proširenja - Heavensward i Stormblood. Veliko iznenađenje je najava Dawntrail-a za Xbox platformu. Ovaj naslov će biti dostupan na Xbox-u već od prvog dana izlaska proširenja, otvarajući vrata novim avanturama i igračima na ovoj konzoli.

Final Fantasy 14 - Dawntrail obećava nezaboravno iskustvo za fanove i nove igrače. Dok se čekanje do 2024. godine čini dugim, ova najava donosi nadu u budućnost ove epohe fantastične igre. Novi svet, novi izazovi i nova priča - sve to čeka igrače u Dawntrail-u. Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.