Dobili smo datum izlaska Final Fantasy XVI!

Game Centar Final Fantasy XVI Blog
11. decembar 2022. 118 pregleda

Dobili smo datum izlaska Final Fantasy XVI!

Final Fantasy XV je poslednji deo koji smo imali prilike da zaigramo i to kad je izašao pre 6 godina. Iako se šuškalo već neko vreme da se radi na sledećem delu i da možemo da ga očekujemo tokom leta naredne godine, do sada nismo imali informaciju kada će to biti.

Tokom ovogodišnjeg događaja The Game Awards, pored nagrada koje su brojne igre dobile, dobili smo i dosta drugih zanimljivih informacija što se tiče igara koje očekujemo. Square Enix je najavio da ćemo moći da zaigramo Final Fantasy XVI na našim PlayStation 5 konzolama već 22. juna 2023. godine! Trejler za novi nastavak, pod nazivom “REVENGE” nas je poprilično zainteresovao za igru koju možemo da očekujemo, pogotovo što dolazi sa opisom:

„Plamen osvete gori jarko i mami ambicioznom glađu. Probudite Eikone, ali hoćete li vi dominirati njima ili će oni dominirati vama?”

Najnoviji trejler nam je pokazao sekvence borbenog sistema, koji ćemo moći da vidimo uskoro, a pored toga smo videli i epski Summon borbeni sistem igre, sa Ifritom koji se pojavljuje u ovom nastavku i uzdiže se iznad ljudskih likova na ekranu. Kada ste mislili da ste videli sve, nemojte biti toliko sigurni u to! Ono što je svakako slično sa prethodnim Final Fantasy trejlerima, je to da su ulozi visoki, a akcija je kao i uvek bombastična! Jedina razlika je što ovaj put dobijamo i datum izlaska, a ceo trejler možete pogledati ovde:

Oni koji ne poseduju PlayStation 5 konzole će morati da sačekaju neko vreme, jer je potvrđeno da će najnoviji deo ove fenomenalne igre biti ekskluzivan za Sonijevu najnoviju generaciju konzola najmanje 6 meseci nakon izlaska same igre. Za sve vas koji pak imate PlayStation 5 konzole, pripremite se za najuzbudljiviji haos u istoriji serije!

Final-Fantasy-XVI-blog

Final-Fantasy-XVI-blog

Final-Fantasy-XVI-blog

Final-Fantasy-XVI-blog

Final-Fantasy-XVI-blog

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.