Final Fantasy VII Rebirth - Nova epizoda sa Zackom nas vodi dublje u priču!

Final Fantasy VII Rebirth - Nova epizoda sa Zackom nas vodi dublje u priču!
26. septembar 2023. 46 pregleda

Final Fantasy VII Rebirth - Nova epizoda sa Zackom nas vodi dublje u priču!

Ne samo da ćeš videti Zack-a u igri Final Fantasy VII Rebirth, već će mu biti posvećena cela epizoda. Ovaj uzbudljivi podatak nam je otkriven tokom nedavnog intervjua sa producentom igre Final Fantasy VII Rebirth, Yoshinorijem Kitaseom, gde je delio neke od tajni koje čekaju igrače u ovom naslovu.

Final Fantasy VII Rebirth

Kitase je istakao da će se priča u Rebirth-u razlikovati od originalnog Final Fantasy VII, sa posebnim fokusom na promenjenom redosledu događaja i novim načinom pridruživanja likova timu. No, ono što je još uzbudljivije je da će Rebirth proširiti priču od kraja Remake-a do sekvence u Zaboravljenoj Prestonici na kraju prvog diska originalne igre. Što se tiče Zacka, stvari postaju još zanimljivije.

"Znaš, u originalnoj igri Final Fantasy VII, Zack Fair se ne pojavljuje često," napomenuo je Yoshinori. "Ali, videli smo ga na kraju Remake-a, što je već velika razlika u odnosu na originalnu igru."

Rebirth će nas obradovati potpuno novom epizodom posvećenom Zacku, koja će pružiti dublji uvid u njegovu priču u poređenju sa Remake-om. No, ostajemo tajanstveni po pitanju detalja, jer želimo da igrači sami dožive ovu avanturu. Za sada, to je sve što znamo o Zackovoj ulozi, ali deluje da je povezan sa misterioznim zapletom u Remake-u koji uključuje Šaptače sudbine. Nedavno smo takođe dobili uvid u značajne elemente igre kroz novi trejler na Sony State of Play događaju, koji je obuhvatio Cait Sith-a, Golden Saucer zabavni park, Vincenta i mnogo toga. Ako te zanima, očekuj čak 100 sati uzbudljivog sadržaja u igri, uključujući jednu scenu koju fanovi strpljivo iščekuju.

Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII Rebirth je zakazan za izlazak 29. februara 2024. godine kao ekskluziva za PS5, dok će na druge platforme stići najmanje tri meseca kasnije. Imaćemo priliku da saznamo više o ovoj fantastičnoj igri, uključujući i potencijalno prisustvo Vincenta Valentina i intrigantan način na koji će Chocobo ptice funkcionišu.

Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.