Ekskluzivnost ili odlaganje? PC verzija Final Fantasy 16!

Ekskluzivnost ili odlaganje? PC verzija Final Fantasy 16!
6. septembar 2023. 117 pregleda

Ekskluzivnost ili odlaganje? PC verzija Final Fantasy 16!

Tvorac ove igre nedavno je podelio informacije koje će oduševiti fanove širom sveta. Najveće iznenađenje je najava da će Final Fantasy 16 uskoro biti dostupan i na PC platformi, a detalji o ovom izdanju trebali bi da budu objavljeni krajem ove godine!

PC verzija Final Fantasy 16

Osim vesti o PC verziji, tvorac je takođe otkrio da igra planira da dobije dve manje ekspanzije. Iako još uvek nismo sigurni koje priče će ove ekspanzije pratiti, znamo da će se dešavati u istom fascinantnom svetu - Valisthaeji. Ovo je dobra vest za sve koji su zaljubljeni u ovaj mračni, epski svet, jer će im omogućiti da dublje istraže njegove tajne i avanture.

Međutim, postavlja se pitanje kada će fanovi moći zaista da zaigraju Final Fantasy 16 na PC-ju. S obzirom na obećanje da ćemo više informacija dobiti tek krajem godine, izgleda da će Cliveova avantura na PC platformi biti rezervisana za neki kasniji trenutak. Moguće je da postoji dogovor o privremenoj ekskluzivnosti između Square Enixa i Sony-ja, što bi značilo da će PC verzija biti dostupna nakon određenog vremenskog perioda. U svakom slučaju, očekivanja su visoka i strastveni fanovi Final Fantasy serijala sigurno neće moći da dočekaju da se upuste u ovu novu avanturu. PC verzija će dodatno proširiti igračku zajednicu i omogućiti većem broju ljudi da doživi čaroliju ovog fantastičnog sveta.

PC verzija Final Fantasy 16

U međuvremenu, pripremi se za epsko putovanje kroz Valisthaeju. Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu. Poruči svoj primerak!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.