Final Fantasy VII Rebirth ćemo igrati početkom sledeće godine!

Final Fantasy VII Rebirth ćemo igrati početkom sledeće godine!
9. jun 2023. 57 pregleda

Final Fantasy VII Rebirth ćemo igrati početkom sledeće godine!

Square Enix je poslednjih nekoliko nedelja nagoveštavao da će potencijalno uskoro biti novih informacija o Final Fantasy VII Rebirth igri, drugom delu većeg Final Fantasy VII Remake projekta, a na Summer Game Fest 2023 događaju, oni su nam upravo dali novine vezane za ovaj naslov. Prva velika vest - Square Enix je potvrdio da će Rebirth biti dostupan za manje od godinu dana tj početkom 2024. godine.

Taj datum izlaska deluje prilično uverljivo, jer je trejler za igru prikazan na Summer Game Fest-u izgledao prilično doterano. Kao što je ranije nagovešteno, izgleda da će Final Fantasy VII Rebirth ponuditi veliko, bujno okruženje koje se može istražiti. Pored novih vidika, trejler nagoveštava Sephirothove planove i dalje promene vremenske linije FF7. Takođe, dobijamo pogled na neke borbe, više bitaka sa neprijateljima i još mnogo toga.

„Čast nam je da početkom sledeće godine donesemo igračima širom sveta sledeći deo ove uzbudljive priče, FINAL FANTASY VII REBIRTH. Zabava će krenuti u novu avanturu, tako da igrači mogu da uživaju u ovoj priči čak i bez poznavanja prethodnog naslova ili originalne FINAL FANTASY VII igre. Ogroman svet koji se može istražiti, zajedno sa novorazvijenim brzim bitkama, sigurno će pružiti najuzbudljivije iskustvo igranja novim avanturistima. Želeli bismo, naravno, da pozovemo igrače koji se vraćaju i dugogodišnje obožavaoce da pažljivo pogledaju naš novi trejler kako bi videli ključne trenutke priče sa kojima će se Klaud i njegovi prijatelji suočiti. Ceo tim je žarko radio sa ljubavlju i obožavanjem za svet FINAL FANTASY VII, dostižući nove visine bioskopskog pripovedanja, impresivne borbe, bogatog istraživanja i još mnogo toga. Jedva čekamo da podelimo više detalja kasnije ove godine.” - Yoshinori Kitase

Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.