Starfield dostigao 10 miliona igrača - Najveći uspeh Bethesda studija!

Starfield dostigao 10 miliona igrača - Najveći uspeh Bethesda studija!
22. septembar 2023. 71 pregleda

Starfield dostigao 10 miliona igrača - Najveći uspeh Bethesda studija!

Starfield, najnovija igra od strane čuvenog Bethesda studija, nedavno je dostigla neverovatnih 10 miliona igrača širom sveta. Ovo je postignuće koje će se dugo pamtiti, a mi želimo da se zahvalimo svim istraživačima koji su se upustili u ovo epohalno putovanje. Starfield je ozvaničio svoj status kao najveće lansiranje u istoriji Bethesda studija, a evo zašto je ovo dostignuće tako značajno!

Starfield

Starfield je igra koja je dugo iščekivana od strane ljubitelja RPG žanra i Bethesda fanova. Kombinujući svemirske avanture, naučnu fantastiku i duboku narativnu priču, igra je brzo privukla pažnju igrača širom sveta. Njena ekskluzivna dostupnost na Xbox Series X/S i PC platformama obezbedila je igri određenu ekskluzivnost koja je privukla brojne igrače. Iako je Starfield postigao veliki uspeh, važno je napomenuti da je dostizanje 10 miliona igrača zahtevalo više vremena u poređenju sa drugim igrama. Na primer, Forza Horizon 5, takođe izdata od strane Xbox Game Studios, dostigla je ovu brojku veoma brzo, ali treba imati na umu da je ta igra bila dostupna i na Xbox One platformi, što je povećalo njen potencijalni broj igrača.

Starfield

Nedavno, Starfield se takođe pohvalio impresivnim rezultatima u Evropi. Igra je zauzela peto mesto među najbrže prodavanim igrama širom Evrope ove godine u svojoj lansirnoj nedelji. GamesIndustry.biz izveštava da je Starfield bila skoro najveće Xbox lansiranje ove generacije u Evropi, čime je prestigla čak i Forza Horizon 5. Ovo dostignuće ne samo da potvrđuje veliku popularnost Starfielda, već i Bethesda studija kao celine. Igrači širom sveta su oduševljeni ovim spektakularnim svetom naučne fantastike i dubokim narativom koji nudi Starfield.

Spremi se za svoju avanturu u svemiru uz Starfield! Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.