Starfield - Novo Bethesda čudo stiže - Upoznaj nove planete u animiranim filmovima!

Starfield - Novo Bethesda čudo stiže - Upoznaj nove planete u animiranim filmovima!
4. septembar 2023. 134 pregleda

Starfield - Novo Bethesda čudo stiže - Upoznaj nove planete u animiranim filmovima!

Bethesda, renomirani studio za video igre, priprema se za epski izazov sa svojom potpuno novom franšizom - Starfield. Ovaj najavljeni RPG obećava da će premašiti sva očekivanja, a fanovi dobijaju ekskluzivni uvid u ovaj univerzum putem serije animiranih kratkih filmova!

Starfield

Starfield predstavlja prvu potpuno novu franšizu iz Bethesda Game Studios u mnogo godina i istovremeno najambiciozniji RPG koji je studio ikada kreirao. Pre nego što igra zvanično stigne do nas, Bethesda je odlučila da nas zavodi vizualnom lepotom i misterijom sveta Starfield putem tri fascinantna animirana kratka filma. Ova serija, nazvana The Settled Systems, pruža nam "anime" perspektivu ovog kosmičkog čuda.

Iako ovi kratki filmovi ne sadrže dijaloge, oni nam pomažu da bolje razumemo raznolike svetove i priče koje će nas očekivati u Starfield-u. Svaka priča je ispričana kroz vizuelni jezik i upečatljivu muziku, pružajući nam uvid u različite planete i njihove glavne gradove. Prvi animirani film vodi nas kroz priču o kuriru koji menja svoju sudbinu u glavnom gradu United Colonies, poznatom kao New Atlantis. Drugi film nas uvodi u brzu priču o uličnim lopovima koji pokušavaju da pobegnu od moćne megakorporacije Ryujin Industries, koja ima svoje sedište u gradu Neon na planeti Volii Alpha. Poslednji video nas vodi na planetu Akila, gde susrećemo siroče koje sanja o begu kako bi istražilo širi univerzum iz prve ruke.

Za sve one koji jedva čekaju da započnu svoje avanture u svetu Starfield-a, dobra vest je da je zvaničan datum izlaska zakazan za 6. septembar. To znači da ćemo uskoro moći da istražujemo ovaj fascinantni kosmički svet, upustimo se u nove avanture i otkrijemo tajne koje nam Starfield priprema. Ne propusti priliku da se pripremiš za ovu epsku avanturu gledajući animirane kratke filmove koji će ti pomoći da bolje razumeš bogatstvo Starfield sveta. Očekuje nas nezaboravno iskustvo u RPG igrama i to već uskoro!

Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.