Starfield će imati preko 1000 svetova!

Starfield će imati preko 1000 svetova!
17. jun 2023. 243 pregleda

Starfield će imati preko 1000 svetova!

Starfield Direct je na svojoj prezentaciji od sat vremena prikazao različite funkcije igre, gde spadaju kreiranje likova, istraživanje galaksije i još mnogo toga. Predstavnik Todd Howard, koji dolazi iz kompanije Bethesda, je najavio da će Starfield imati preko 1000 svetova koje ćemo moći da istražimo. Tokom prezentacije, imali smo priliku da vidimo planetu koju okružuje veliki mesec, a sam Todd je naglasio da ćemo i njega moći da posetimo.

Igra će imati sasvim drugačije animacije od onoga na šta smo do sada navikli, a moći ćemo da biramo da li ćemo da igramo u prvom ili trećem licu. Kao što smo i rekli, prikazano je kako možemo da kreiramo likove i sistem osobina koji možemo da očekujemo. Svaka osobina će doći sa nekim prednostima i nedostacima, tako da je veoma bitno da pažljivo biraš.

Starfield

Starfield će imati pet različitih stabala veština sa četiri ranga na svakom nivou, a neke od veština će čak imati i sposobnost korišćenja jetpack-a. Igrači će moći da rešavaju misije na različite načine koristeći govorne provere, pristup trčanja i pucanja ili jednostavno se provlačeći. Svaka semirska luka koja se bude pojavila u igri će imati tehničare brodova, a oni će nuditi specifične nadogradnje i opcije prilagođavanja za tvoj brod.

Starfield

Starfield Direct je takođe istakao i neke od pratioca koje ćemo moći da sretnemo u igri. Misija pratioca je da zauzme brod igrača, a oni mogu biti dodeljeni specifičnim planetama. Takođe, svaki pratioc dolaz sa jedinstvenim kvestovima. Igrači će moći da napadaju neprijateljske brodove i ukrcavaju se na njih. Pored toga, očekuju nas i razni NPC-ovi koje možemo očekivati u svemiru.

Igru očekujemo 6. septembra ove godine.

Prati naše blogove za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.