Starfield PC zahtevi - Minimalne i preporučene specifikacije za bezgranični svemirski RPG doživljaj!

Starfield PC zahtevi - Minimalne i preporučene specifikacije za bezgranični svemirski RPG doživljaj!
22. avgust 2023. 61 pregleda

Starfield PC zahtevi - Minimalne i preporučene specifikacije za bezgranični svemirski RPG doživljaj!

Uzbuđenje raste kako se datum 6. septembra sve više približava, jer će tada napokon biti dostupna nova RPG igra iz radionice Bethesde - Starfield. Ova igra obećava nezaboravan svemirski doživljaj, a sa zvaničnim objavljivanjem Starfield PC zahteva, igrači mogu proveriti da li njihovi računari zadovoljavaju potrebne specifikacije za nesmetano uživanje u ovom galaktičkom avanturističkom poduhvatu.

Starfield

Bethesda je odlučila da otkrije šta je potrebno da se osvoji svemir sa Starfield-om. Pored impresivnih 125 GB slobodnog prostora za smeštaj igre, minimalne specifikacije za računar nisu nimalo zanemarljive.

Da bi započeo ovu avanturu, tvoj računar treba da ispunjava sledeće minimalne zahteve:

Ovo su specifikacije koje će omogućiti igranje Starfield-a, ali za pravu svemirsku avanturu i bolje iskustvo, Bethesda je otkrila preporučene specifikacije:

Ove specifikacije obećavaju još veći svemirski doživljaj, omogućavajući ti da istražuješ beskonačne prostore galaksije sa većom rezolucijom i stabilnim brzinama sličica u sekundi. Napredak u grafičkim mogućnostima uz pomoć AMD-ovog FSR2, Nvidijinog DLSS ili Intelovog XeSS-a može dodatno poboljšati vizuelni doživljaj. Iako su minimalni i preporučeni zahtevi sada poznati, istina je da će se pravo iskustvo Starfield-a najbolje doživeti kada se igra konačno pojavi. Do tada, sigurno je da češ želeti da obezbediš najmanje 125 GB slobodnog prostora na svom računaru kako bi spremno dočekao putovanje kroz ove svemirske prostore.

Starfield

Neka tvoj računar bude spreman za ovu neverovatnu svemirsku RPG avanturu koja će nas sve odvesti daleko izvan granica Zemlje. Starfield nam dolazi, i sudeći prema zahtevima, svetlost će se rasprostirati i na ekranima naših računara. Ako imaš bilo kakva pitanja u vezi računara ili pak samo nekih komponenti, kontaktiraj nas na racunari@gamecentar.rs!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.