Warframe 1999 - Vraćanje unazad u retro-futurističku avanturu!

Warframe 1999 - Vraćanje unazad u retro-futurističku avanturu!
21. septembar 2023. 142 pregleda

Warframe 1999 - Vraćanje unazad u retro-futurističku avanturu!

Digital Extremes, tim koji stoji iza ovog popularnog MMORPG-a, je najavio novu ekspanziju koja će nas vratiti u prošlost pod nazivom Warframe 1999. Ova igra, koja će biti dostupna 2024. godine, a obećava drastično novo okruženje za Warframe svet koji poznajemo već punu deceniju.

Warframe 1999

Ovaj povratak unazad nas vodi u vreme pre nego što je Warframe, onakav kakav ga znamo danas, zaživeo. U kratkom tizeru i gameplay-u koji su nedavno prikazani, vidimo hrabrog borca kako se suočava sa raznim bio-tehničkim čudovištima dok juri za Master Entrati-jem (koji je igrao ključnu ulogu u Whispers in the Walls ažuriranju, takođe prikazanom tokom događaja). Ova priča se dešava hiljadama godina pre nego što su se događaji Warframe započeli. Kako tačno ova priča funkcioniše ostaje velika misterija, ali to je deo tajne koju sa nestrpljenjem iščekujemo da otkrijemo. Ono što znamo jeste da dolazi uz fantastičnu muziku koja nas vraća u to retro-futurističko vreme, postavljajući scenu za ono što izgleda kao jedno od najuzbudljivijih ažuriranja u ovih deset godina Warframe avanture.

Warframe 1999

Warframe 1999 označava početak nove ere za ovu igru, nakon ažuriranja The New War koje je objavljeno 2021. godine. Igra je tokom tog perioda evoluirala u različitim smerovima, šireći se daleko izvan galaksije sa kojom smo se igrali u prethodnim godinama. Ako se vratimo u prošlost, izgleda da će to biti najveći korak u ovom novom pravcu koji je Digital Extremes do sada najavio. Nažalost, za sada nemamo mnogo detalja o Warframe 1999. Fokus je trenutno na nadolazećem Halloween i Whispers in the Walls ažuriranju koji stižu ove jeseni. No, jedno je sigurno, Warframe će nas ponovo iznenaditi svojom dubinom i originalnošću.

Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.