Igrači Hogwarts Legacy igre mogu drastično poboljšati igru promenom samo jedne postavke!

Hogwarts Legacy podešavanja
15. februar 2023. 191 pregleda

Igrači Hogwarts Legacy igre mogu drastično poboljšati igru promenom samo jedne postavke!

Ova igra omogućava igračima da pohađaju časove u školi veštičarenja i čarobnjaštva Hogwarts, a istovremeno istražuju dijagonalnu ulicu, Hogsmeade i the Forbidden Forest. Ako do sada nisi čuo za ovaj naslov, u pitanju je impresivna, akciona RPG igra otvorenog sveta, koja je smeštena u Hogwarts svet. Harry Potter fanovi je uveliko igraju!

Prvi put doživi Hogwarts 1800-ih. Tvoj lik je student koji drži ključ za drevnu tajnu koja preti da rastrgne svet čarobnjaka. Sada možeš preuzeti kontrolu nad akcijom i biti u centru sopstvene avanture u svetu čarobnjaka. Tvoje nasleđe je ono što od njega praviš!

Hogwarts Legacy podešavanja

Kako smo imali prilike da zaigramo ovaj naslov, kao i da vidimo mišljenja drugih igrača, naišli smo na sjajnu postavku, koja će ti pomoći da imaš bolju igru. Potrebno je da odeš na podešavanja korisničkog interfejsa i isključiš ‘Show HUD Tracking Icons’ i ‘Minimap’.

Možda se ne čini kao toliko velika promena, pošto postoji dugme za uključivanje praćenja zadataka u stvarnom svetu, dva isključena podešavanja ipak dodaju čitav nivo uranjanja u ovaj svet! Da li si probao i ti na svojoj konzoli?

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.