Unikatni TMNT Xbox kontroler sa mirisom pice - Savršen poklon za TNMT fanove!

Unikatni TMNT Xbox kontroler sa mirisom pice - Savršen poklon za fanove Nindža kornjača!
27. jul 2023. 184 pregleda

Unikatni TMNT Xbox kontroler sa mirisom pice - Savršen poklon za TNMT fanove!

Microsoft je predstavio poseban tematski TMNT kontroler koji će biti pravi hit među ljubiteljima ovih legendarnih nindža kornjača.

Xbox kontroler sa mirisom pice

Iskoristi emocionalnu vezu

Za mnoge od nas, TMNT je sinonim za detinjstvo i nezaboravne trenutke provedene uz ove omiljene junake. Kroz ovaj tematski kontroler, Microsoft je iskoristio emocionalnu vezu koju mnogi imaju prema franšizi, čineći ga neodoljivim izborom za poklon ili kolekcionarski predmet.

Unikatni dizajn za svakog junaka

Microsoft je osmislio četiri različite varijacije kontrolera, svaka posvećena jednoj od nindža kornjača - Leonardu, Rafaelu, Donatelu i Mikelanđelu. Svaki od njih nosi prepoznatljive boje, oružje i ličnost odgovarajuće kornjače, što pruža jedinstven doživljaj prilikom igranja omiljenih igara na Xbox konzoli.

Miris pice kao dodatni element

Ono što ovaj kontroler čini posebnim je ugrađeni difuzor mirisa koji širi miris njujorške pice tokom igranja. Ovaj inovativni dodatak dodatno povezuje igrače sa TMNT univerzumom, pružajući im doživljaj kao da su zaista deo njihove avanture.

Ograničeni broj kontrolera

Kako bi ovaj proizvod bio još poželjniji, Microsoft je odlučio da ponudi kontrolere u ograničenim količinama kroz nagradnu igru. Ovo dodatno povećava njihovu vrednost i čini ih pravim kolekcionarskim predmetima za fanove TMNT franšize.

Potencijalna tržišna ekspanzija

Iako je ovaj kontroler trenutno dostupan samo kroz nagradnu igru, postoji mogućnost da će Microsoft razmotriti širenje ponude i puštanje ovih unikatnih kontrolera u prodaju. To bi pružilo priliku svim odraslim fanovima da se dočepaju ovog posebnog kontrolera i upotpune svoju gaming opremu.

Xbox kontroler sa mirisom pice

Tematski TMNT Xbox kontroler sa mirisom pice predstavlja sjajan korak kompanije Microsoft u pružanju jedinstvenog i emotivnog iskustva fanovima Teenage Mutant Ninja Turtles franšize. Ovaj inovativni proizvod ima potencijal da osvoji srca mnogih igrača i kolekcionara, čineći ih pravim herojima svojih gaming avantura!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.