Lista boraca za Tekken 8 - Šta možemo da očekujemo?

Lista boraca za Tekken 8 - Šta možemo da očekujemo?
11. avgust 2023. 79 pregleda

Lista boraca za Tekken 8 - Šta možemo da očekujemo?

Nedavno su fanovi igre Tekken 8 ostvarili zapanjujući prodor u svet fajlova igre, otkrivajući potencijalno neobjavljene borce koji će se pojaviti u ovom dugoočekivanom nastavku. Pomoćuposebnog alata, istraživački nastrojeni igrači su dublje zakoračili u unutrašnjost igre i pronašli listu boraca koja je izazvala pravu buru uzbuđenja među obožavaocima.

Zvanična lista likova koja je otkrivena u fajlovima za Tekken 8 pruža nam uvid u to šta možemo da očekujemo od ovog naslova kada se napokon pojavi. Na listi se, pored već najavljenih junaka, pojavljuju i neobjavljeni likovi kao što su Shaheen iz Tekken 7, Raven iz Tekken 5, Zafina iz Tekken 6, Yoshimitsu iz originalnog Tekkena, Steve iz Tekken 4 i Alisa iz Tekken 6: Bloodline Rebellion. Iako ova lista sigurno donosi uzbuđenje, fanovi primećuju da nedostaju klasični favoriti poput Kume.

Zaista je interesantno kako su fanovi koristili znanje i strast da bi istražili sadržaj Tekken 8 naslova, posebno s obzirom na nedavno zatvoreno beta testiranje igre na PlayStation 5 konzoli. Tokom testiranja koje se održavalo od 21. do 24. jula, ovi entuzijasti su uspeli da iskopaju ovu značajnu informaciju.

Dok iščekujemo zvanični datum izlaska za Tekken 8, ne smemo zaboraviti da je Tekken 7 i dalje tu da nas suočava sa izazovima u ringu. Ova ikonična igra i dalje nudi sjajnu akciju i napete borbe, pa dok brojimo dane do izlaska Tekken 8, neka Tekken 7 bude naš verni saputnik.

Uživaj u svetu borbi i iščekivanju, dok se franšiza Tekken priprema da nas iznenadi sa svojim najnovijim delom. Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.