Xbox Game Pass Core - Novi standard za igranje na Xbox konzoli!

Xbox Game Pass Core - Novi standard za igranje na Xbox konzoli!
17. jul 2023. 154 pregleda

Xbox Game Pass Core - Novi standard za igranje na Xbox konzoli!

Evo sjajnih vesti za sve one koji uživaju u igranju na Xbox konzolama! Microsoft će ove jeseni unaprediti svoj poznati Xbox Live Gold program i preimenovati ga u Xbox Game Pass Core, donoseći bogatiji i raznovrsniji katalog igara. Promena koja će se desiti 14.09. doneće igračima Xbox Game Pass Core pretplatu umesto dosadašnjeg Xbox Live Gold programa. Ovo neće biti samo promena naziva, već i prelazak na potpuno novi model. Umesto četiri starije igre svakog meseca, pretplatnici će dobiti pristup impresivnom katalogu od 25+ igara za konzole.

Jedna od najuzbudljivijih novina je da će se ovaj katalog igara redovno proširivati 2-3 puta godišnje i donoseći još više zabave i uzbuđenja. Odmah pri lansiranju, pretplatnici će moći da uživaju u nekim od najpoznatijih naslova kao što su Among Us, Descenders, Dishonored 2, Doom Eternal, Fable Anniversary, Fallout 4, Forza Horizon 4, Gears 5 i mnogim drugim.

Ali to nije sve! Xbox Game Pass Core pretplatnici će i dalje imati mogućnost igranja multiplayer igara online, omogućujući im da se takmiče i sarađuju sa prijateljima širom sveta. Takođe, sve igre koje su dobili kroz Xbox Live Gold dok im je pretplata bila aktivna će i dalje biti dostupne za igranje. A uz ekskluzivne popuste na kupovinu igara, pretplatnici će ostati verni Xbox ekosistemu. I sada najbolja vest - sve ovo će biti dostupno po neverovatnoj ceni od samo 9,99 dolara mesečno! To je svega jedan dolar manje od osnovne Game Pass pretplate, a donosi puno više igara i sadržaja za tvoju zabavu.

Xbox Game Pass Core pretstavlja novu eru za gejmere koji igraju na Xbox konzolama. Svi ljubitelji video igara moći će da se prepuste uzbudljivim avanturama, istraže prelepe svetove, oprobaju svoje veštine u multiplayer arenama i uživaju u nezaboravnim trenucima sa prijateljima.

Zato, pripremi se za novu eru zabave na Xboxu! Odaberi Xbox Game Pass Core pretplatu i pridruži se milionima igrača širom sveta koji su već otkrili čaroliju ovog jedinstvenog gejmerskog iskustva. Spremi se za nezaboravne avanture! Ne propusti priliku da budeš deo ove gejmerske revolucije. Xbox Game Pass Core te čeka!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.