NBA 2K24 - Sjedinjeni na terenu: Crossplay spaja PS5 i Xbox Series X/S igrače!

NBA 2K24 - Sjedinjeni na terenu: Crossplay spaja PS5 i Xbox Series X/S igrače!
19. jul 2023. 69 pregleda

NBA 2K24 - Sjedinjeni na terenu: Crossplay spaja PS5 i Xbox Series X/S igrače!

Izuzetno uzbuđenje vlada među fanovima popularne NBA 2K serije igara, jer su nedavno objavljene spektakularne vesti u vezi sa nadolazećom NBA 2K24 igrom. Sa zakazanim izlaskom 8. septembra na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch i PC platformama, ova igra ima sve elemente da nas oduševi i podigne iskustvo na sasvim novi nivo.

Najuzbudljivija vest koja je do sada otkrivena je potvrda o crossplay mogućnosti koja će spojiti igrače na PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzolama! Po prvi put u istoriji serijala, NBA 2K24 će omogućiti crossplay kroz sve modove, što znači da će igrači sa obe platforme moći da se suoče u uzbudljivim utakmicama, nezavisno od toga na kojoj konzoli igraju. Ovo je sjajna vest za sve NBA entuzijaste i pružaće nam neponovljive trenutke rivalstva i zabave.

NBA 2K24

Još jedna senzacionalna vest koja je zapalila strasti među fanovima je otkrivanje ko će se naći na naslovnici NBA 2K24 - legenda Los Angeles Lakersa, Kobe Bryant! Kobe Bryant je ikona NBA sveta i voljeni igrač koji će krasiti naslovne strane ne samo Standard verzije igre, već i posebnih izdanja - NBA 2K24 Kobe Bryant Edition i Black Mamba Edition.

Svi koji su ikada sanjali o tome da postanu deo Kobeove istorijske karijere, dobiće priliku da to učine putem novog Mamba Moments moda. Ovaj izuzetan dodatak igri omogućiće igračima da dožive neke od najlegendarnijih trenutaka u Kobijevoj karijeri, čime će dodatno obogatiti igračko iskustvo. Ovaj mod će biti sličan čuvenom Jordan modu iz NBA 2K11, koji i danas važi za jedan od najboljih modova u istoriji serijala. Pored toga, tu je i ProPLAY, inovativna tehnologija koja donosi "direktan transfer" NBA snimaka iz pravog života u NBA 2K24 gameplay. Ovo iskustvo će biti dostupno isključivo za PlayStation 5 i Xbox Series X/S igrače, pružajući im neviđenu realnost na terenu.

NBA 2K24

Oduševljavajuće vesti ne prestaju, jer će dual-gen pristup biti uključen u Black Mamba Edition za PS5, PS4, Xbox Series X/S i Xbox One platforme. Ovo znači da će igrači dobiti istu unapređenu verziju igre na svim navedenim konzolama, omogućavajući im da uživaju u svim najnovijih tehnologija na kojima igra radi. Osim već otkrivenih detalja, u vezi naslovnice Standard verzije igre, trenutno nema zvaničnih informacija ili naznaka o tome da li će na njoj biti prikazan naš domaći ponos - Nikola Jokić. Međutim, bez obzira na naslovnicu, možemo biti sigurni da će NBA 2K24 doneti nezaboravno i uzbuđujuće iskustvo svim igračima širom sveta.

NBA 2K24

Uživaj u vrhunskoj košarkaškoj akciji sa NBA 2K24, gde će se PlayStation 5 i Xbox Series X/S igrači spojiti na terenu i pokazati svetu svoje umeće i veštine! Tvoja NBA 2K avantura je tek na pomolu! Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.