GTA: Vice City 2 trejler koji nas je ostavio bez reči!

GTA: Vice City 2 trejler
27. mart 2023. 337 pregleda

GTA: Vice City 2 trejler koji nas je ostavio bez reči!

Na osnovu masovnog curenja informacija koje se pojavilo na mreži u septembru prošle godine, pretpostavlja se da će GTA VI biti smešten u Vice City-ju. Međutim, u vreme pisanja, nije poznato da li će i kako će se novi naslov povezati sa klasikom iz 2002. U međuvremenu, ovaj novi konceptualni trejler, koji je pustio tim za grafički dizajn TeaserPlay na YouTube-u, zamišlja kako bi izgledao nastavak Vice City-ja smešten 37 godina nakon događaja iz prve igre, a prikazuje mnogo starijeg Tomija Versetija.

Ovaj GTA V mod nam takođe daje predstavu o tome kako bi potencijalni Vice City 2 mogao izgledati. Kreiran u Unreal Engine 5, trejler prati Tomija dok istražuje grad, vidi šta se promenilo tokom godina i priseća se trenutaka kojih će se igrači rado sećati iz PS2 ere.

„Fanovi su dugo želeli da ponovo vide Tomija u nastavku Vice City-ja. Iako se ovaj nastavak možda nikada neće dogoditi, možemo ga barem zamisliti. Ovaj video takođe može biti priznanje Reju Lioti i velikoj nostalgiji nas gejmera za ovom jedinstvenom igrom.“ - TeaserPlay 

Nažalost, ovo nije mod koji možeš sam da isprobaš, ali ga je i dalje jako lepo gledati. Vodi beleške Rockstar, jer imamo velika očekivanja za nastavak GTA VI!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.