GTA Online dobija novi update – Vaskrsnuće u najavi!

GTA Online dobija novi update
16. mart 2023. 301 pregleda

GTA Online dobija novi update – Vaskrsnuće u najavi!

GTA Online radi skoro deceniju i to se za kratko vreme proširio velikom brzinom. Kada je počeo, postavljen je otprilike 6 meseci pre događaja u Grand Theft Auto V i stoga je uključivao neka poznata lica iz režima priče. Međutim, kako je vreme odmicalo, brzo je postalo logičnije da Rockstar Games unapredi vremensku liniju događaja i čak prikaže određene likove poput Frenklina godinama nakon što se priča završila. Ovo je omogućilo mnogo zabavnih prilika u GTA Online i sada će se čak videti povratak lika za kojeg su neki verovali da je mrtav.

Novi trejler za GTA Online ažuriranje The Last Dose otkriva da će se Michaelov terapeut, dr Fridlander, vratiti. Čini se da dobar doktor možda deluje kao neka vrsta narkobosa, što zapravo i nije toliko šokantno kada razmislimo malo o tome. On je čudan terapeut u parodiji koja je napravljena za Hollywood, tako da nije teško zamisliti da je odlučio da pokuša da "pomogne" svojim pacijentima preporučujući psihodelike.

GTA online update

Bilo kako bilo, ljudi koji su igrali Grand Theft Auto V i prisustvovali svim Michaelovim terapijskim sesijama znaju da je došlo do svađe sa dr Fridlanderom. Terapeut napominje da je dobio ugovor za TV i knjigu i zbog toga napušta Los Santos, ali će takođe pričati Majklovu priču pod aliasom. Majklu je tada dozvoljeno da pusti Fridlendera ili ga ubije, osiguravajući da njegov zločinački život ostane u tajnosti.

Sjajno je videti da se tako neobičan lik vrati u još čudnijoj ulozi. Šta ti misliš o tome?

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.