Koja je razlika između dva najpopularnija naslova – GTA 4 i GTA 5?

Razlika između GTA 4 i GTA 5
10. januar 2023. 449 pregleda

Koja je razlika između dva najpopularnija naslova – GTA 4 i GTA 5?

Grand Theft Auto, igra u kojoj je sve dozvoljeno! Isprobajte novu pušku, ukradite auto, pljačkajte banku ili samo sedite i gledajte ljude kako prolaze. Izaberite svoj GTA život!

Kada je reč o najpopularnijim delovima GTA igre, definitivno možemo da kažemo da GTA 4 i GTA 5 dobijaju te titule. Ako do sada niste imali prilike da zaigrate makar jednu od njih, potrebno je reći da su obe igre akcione avanture u kojima igrači kontrolišu kriminalce i vrše razne kriminalne radnje u fiktivnom gradu. Dobijete misiju, na vama je da ta misija bude završena kako biste bili plaćeni!

GTA 4 i GTA 5 razlike

Postoje četiri glavne razlike između ove dve igre:

  1. Grafika GTA 5 ima značajno bolju grafiku od GTA 4, što se ogleda u većoj količini detalja, realističnosti likova, okruženja i tekstura. Zamislite kako tek izgleda na Sony PlayStation 5 konzoli!
  2. Mesto radnje – obe igre se odvijaju u fiktivnom gradu. GTA 4 vas provodi kroz Liberty City, dok GTA 5 vam pokazuje Los Santos. Ovaj grad je inspirisan Los Angeles gradom, te možete i da zamislite kako otprilike izgleda, dok ne odete tamo i vidite ga uživo.
  3. Broj likovaGTA 5 ima tri glavna lika koje igrač može da kontroliše, dok GTA 4 ima samo jednog.
  4. Misije i aktivnostiGTA 5 definitivno ima više različitih misija i aktivnosti od GTA 4, a tu svakako spadaju različiti načini da sakupite novac, kupovina nekretnina, igranje sportskih igara, pa čak i ribolov!

GTA 5

Ako do sada niste imali priliku da zaigrate bilo koji od ova dva velika naslova, naša preporuka je da to i promenite! Mogućnosti su ogromne, pogotovo u GTA 5, a na konzolama novijih generacija, PlayStation 5 i Xbox Series, grafika je fenomenalna!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.