Očekuje nas mnogo veća mapa u GTA 6 igri!

Očekuje nas mnogo veća mapa u GTA 6 igri!
24. mart 2023. 423 pregleda

Očekuje nas mnogo veća mapa u GTA 6 igri!

Dok Rockstar ćuti o Grand Theft Auto 6, fanovi su pokušavali da pretražuju što je više moguće informacija, uključujući jednu osobu koja misli da zna kolika će biti mapa igre. Iako postoji mnogo čemu se može očekivati od najvećih programera u industriji, ovo se čini kao era dugog čekanja. Starfild možda konačno ima datum izlaska, ali ipak mislimo da su Elder Scrolls 6 i sledeći GTA i dalje u velikoj misteriji, kada je reč o njihovim datumima izlaska.

Međutim, fanovi su dobili uveravanja da je u toku rad na ovim dugo očekivanim naslovima. S obzirom na ogroman uspeh Grand Theft Auto 5, nije ni čudo što ljudi postaju nestrpljivi zbog datuma izlaska predstojećeg dela. Prošle su godine u stvaranju i da nije bilo nekoga ko je procurio snimke GTA 6 2022., teško da bi se nešto znalo o tome.

Za dobro ili za zlo, došlo je do curenja informacija o najnovijem Grand Theft Auto 6, a sada je neko uspeo da sastavi mapu igre na osnovu onoga što se zna o njoj. Kako je primetio Metro, ​​korisnik Reddita tusstaster, pokazao je da bi mapa GTA 6 mogla biti mnogo veća+. Podrazumeva se da ovo ne dolazi od Rockstar-a ili bilo koje druge strane povezane sa igrom, a korisnik je rekao da je ova mapa zasnovana na detaljima kao što su koordinate, slike, snimci igre, pa čak i putokazi. Sama mapa je mnogo veća od Los Santosa, oko tri puta veća od njene veličine i sadrži oblasti označene kao Little Haiti, Rockridge i Homestead. Tu je i Venecijansko ostrvo, kao i nekoliko drugih malih ostrva, uključujući i jedno sa trgovačkim kvartom.

Postoje čak i neki glavni putevi, kao što su I-197 i I-77, s tim da se poslednji završava na trkalištu Port Gellhorn.

GTA 6 mapa

Za mnoge bi imalo smisla da Rockstar učini igru većom i boljom od GTA 5. Međutim, treba ponoviti da još uvek nema bilo kakve potvrde o tusstasterovom postu. Ovo je samo jedna od mnogih glasina o Grand Theft Auto 6 koje se i dalje pojavljuju. Zanimljivo je i da se na mapi pominje Vice City. Rečeno je da je ovo lokacija sledeće igre, prateći trendove GTA 4 i GTA 5 koji oživljavaju gradove iz starijih naslova. Opet, ovo nije zvanično potvrđeno.

Postoje čak i neki fanovi koji su sigurni da je Grand Theft Auto 6 prilično završen, a programeri samo sprovode završne radove. Međutim, niko zaista ne zna status igre, ali se čini da dolazi do tačke u kojoj će Rockstar ili Take-Two uskoro objaviti neku vrstu najave.

Prati naš blog i uvek budi u toku!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.