GTA 6 - Unreal Engine 5 trejler!

GTA 6 - Unreal Engine 5 trejler!
6. mart 2023. 300 pregleda

GTA 6 - Unreal Engine 5 trejler!

Iako nam za sada i dalje nije poznat datum izlaska ovog naslova, ono što znamo je da će GTA VI biti smešten u Vice City-ju i da će imati protagodiste u stilu Boni i Klajda. Pre samo par dana, popularni reper 50 Cent je na svom Twitter nalogu objavio tizer koji je vezan upravo za Vice City, što nam sugeriše da ćemo možda ipak uskoro dobiti neke informacije. Gejmeri širom sveta za sada mogu samo da zamišljaju kako će igra da izgleda.

Trejler koji smo mi videli je delo od dva kreatora poznata kao TeaserPlay koji su nam prikazali kako oni zamišlajju GTA VI, kada bi se pravio u Unreal Engine 5 programu. Bitno je napomenuti da će se GTA VI zapravo praviti u RAGE 9 programu. Sami kreatori ovog treljera su naveli:

„U videu smo napravili demo na osnovu procurelih video snimaka GTA 6 da bismo pokazali kako bi ova igra mogla izgledati, da je rađena u Unreal Engine-u 5 i takođe da bismo dobili opštu sliku konačne verzije igre. Imajte na umu da je ovo samo tehnički demo i da se razlikuje od igre koja se može igrati. Kao i uvek, koristili smo najnovije karakteristike Unreal Engine-a u ovom projektu, uključujući Lumen, Nanite, Reflection visoke rezolucije i još mnogo toga.”

Ostaje nam samo da čekamo nove informacije o jednom od najpopularnijih naslova na svetu, a nadamo se da nećemo još dugo čekati!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.