Project 007 - IO Interactive otkriva hibridnu perspektivu!

Project 007 - IO Interactive otkriva hibridnu perspektivu!
30. januar 2024. 23 pregleda

Project 007 - IO Interactive otkriva hibridnu perspektivu!

Svet špijunaže, tajni identiteti i adrenalinom puna akcija vraćaju se u svet video igara sa dolaskom Project 007 iz IO Interactive studija, kreatora čuvene trilogije HITMAN World of Assassination. Dok fanovi širom sveta nestrpljivo očekuju prve uvide u ovu igru, novi oglas za posao otkriva da bi Project 007 mogao da donese inovaciju u svetu perspektiva - kombinujući elemente prvog i trećeg lica!

Project 007

Tech4Gamers je otkrio intrigantan oglas za posao od strane IO Interactive studija, tražeći starijeg dizajnera nivoa (borba) za Project 007. Oglas ističe potrebu za stručnjacima koji dele strast i demonstriraju veštinu u kreiranju nivoa sa fokusom na scenarije borbe za igre akcionih avantura iz trećeg lica (ili prvog lica).

Hibridna perspektiva

Ova formulacija ukazuje na to da će Project 007 najverovatnije koristiti hibridni sistem prvog i trećeg lica. Iako je IO Interactive do sada bio poznat po naslovima iz trećeg lica, ova igra će verovatno uključivati dinamičan pristup - igrači će moći da se prebace između prvog i trećeg lica tokom igre. Na primer, pucanje i klasične avanturističke sekvence mogu se odvijati u prvom licu, dok će akcije poput penjanja i drugih specifičnih situacija preći na treće lice.

Paralela sa Indiana Jones

Nedavni trailer za igru Indiana Jones and The Great Circle takođe prikazuje sličan pristup, gde se igrači prebacuju između perspektiva u određenim trenucima. S obzirom na IO Interactive i Machine Games kao iskusne studije u različitim perspektivama, ovo može biti novo uzbudljivo poglavlje u evoluciji akcionih avantura.

Project 007

Project 007 obećava da će doneti svežinu u svet špijunske video igre, kombinujući najbolje od oba sveta - pružajući igračima slobodu da dožive avanture James Bonda i sami odaberu perspektivu koja najbolje odgovara njihovom stilu igre. Kako IO Interactive baca novo svetlo na žanr, ostaje nam da vidimo kako će se ova kombinacija prvog i trećeg lica odraziti na intenzivnost špijunskih operacija u Project 007.

Prati naš blog za više informacija!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.