Call of Duty: MWIII - Stare mape, nove borbe!

Call of Duty: MWIII - Stare mape, nove borbe!
9. novembar 2023. 37 pregleda

Call of Duty: MWIII - Stare mape, nove borbe!

Activision je nedavno najavio izlazak potpuno novog samostalnog naslova - Call of Duty: Modern Warfare III. Ova igra će nas odvesti na uzbudljivu avanturu, obećavajući da će nadmašiti sva naša očekivanja. Ali to nije sve! Pored uključivanja svih oružja iz prošlogodišnje igre Call of Duty: Modern Warfare II, Modern Warfare III će takođe doneti i odabrane omiljene mape fanova iz prethodnog dela tokom narednih sezona.

Call of Duty: MWIII - Stare mape, nove borbe!

"Da bismo obogatili već impresivan izbor osnovnih 6v6 mapa, uzbuđeni smo što najavljujemo da će se odabrani omiljeni nivoi iz Modern Warfare II postepeno pojavljivati za igranje u Modern Warfare III naslovu tokom sezona." - Activision

Prvobitni izbor mapa uključivaće četiri osnovne 6v6 mape, uključujući Farm 18, Mercado i Shoot House, koje će biti dostupne odmah nakon lansiranja u posebnoj listi za reprodukciju. Ali to nije kraj, jer će tokom nadolazećih sezona biti dodate još neke mape, čime će se proširiti izbor terena na kojima ćemo se boriti. Važno je napomenuti da će ove mape biti verne svojim ekvivalentima iz Modern Warfare II naslova, ali će se prilagoditi evoluciji mehanike kretanja i pucanja koja dolazi sa Modern Warfare III. Ova promena će uticati na ukupni tok igre, pružajući nam potpuno novo iskustvo unutar dobro poznatog okruženja.

Call of Duty: MWIII - Stare mape, nove borbe!

Ova strategija dodavanja novih i poznatih mapa obećava dinamičnu i raznovrsnu igru, prilagođenu zahtevima i preferencama svakog igrača. Hoće li reciklirani sadržaj uneti novu svežinu ili će izazvati osećaj nostalgije, ostaje da se vidi. U svakom slučaju, očekujemo da će Modern Warfare III doneti nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje Call of Duty serijala!

Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.