FromSoftware ulaže u novu eru gejminga - Šta da očekujemo?

FromSoftware ulaže u novu eru gejminga - Šta da očekujemo?
9. novembar 2023. 30 pregleda

FromSoftware ulaže u novu eru gejminga - Šta da očekujemo?

Sigurno si već čuo za FromSoftware, legendarni japanski studio koji nas je očarao hitovima kao što su Dark Souls serijal, Bloodborne, Sekiro i najnovije čudo - Elden Ring. I ne, ovo nije još jedna vest o nekom prošlogodišnjem hitu. Ovoga puta, pričamo o budućnosti!

FromSoftware ulaže u novu eru gejminga - Šta da očekujemo?

FromSoftware je već godinama sinonim za teške, izazovne igre koje osvajaju srca igrača širom sveta. I sada, čini se da je ovaj studio spreman da nas iznenadi još nečim spektakularnim. Najnovije vesti govore o tome da FromSoftware pojačava svoje napore u razvoju novih igara. Čak i dok čitate ove redove, u toku je velika faza regrutacije u studiju. Ako si se ikada zapitao kako se pravi čarobni svet iza igara koje volimo, evo prilike da postaneš deo tog čuda. FromSoftware trenutno traži stručnjake iz različitih oblasti, uključujući planiranje, dizajn, umetnost, programiranje, dizajn zvuka i odnose s javnošću. Ali to nije sve - oni ne traže talent samo za jedan, već za više novih projekata. Izgleda da se formiraju novi timovi, što znači da bismo možda mogli očekivati igre češće nego ikada pre.

FromSoftware ulaže u novu eru gejminga - Šta da očekujemo?

A sada dolazi pitanje koje svima visi na vrhovima prstiju - Šta tačno možemo očekivati od novih projekata FromSoftware-a? Nažalost, detalji su još uvek pod velom tajne. Međutim, jedno je sigurno - možemo očekivati čuda. Ako je suditi po njihovim prethodnim naslovima, sigurno nas čeka uzbudljivo putovanje kroz mračne svetove, izazovne neprijatelje i duboke priče koje nas teraju da razmišljamo. I dok čekamo da ovi tajni projekti postanu stvarnost, imamo nešto da nas drži uzbuđenim - veliko proširenje za Elden Ring koje se očekuje početkom 2024. godine. Ako si već zaljubljen u ovaj epski svet, pripremi se za još avanture, još tajni i još borbi koje će testirati tvoje veštine i hrabrost. Takođe, ne zaboravi na nedavno lansirani Armored Core 6, još jedan dokaz majstorstva FromSoftware tima. Ovaj naslov nas vodi u futuristički svet borbenih robota, obećavajući nam još jedno nezaboravno iskustvo. Budućnost gejminga izgleda svetlo, a FromSoftware je na čelu tog svetla.

Prati naš blog za više informacija!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.