Spremi se za Resident Evil 9 - Najveća igra u serijalu stiže 2025. godine!

Spremi se za Resident Evil 9 - Najveća igra u serijalu stiže 2025. godine!
8. novembar 2023. 579 pregleda

Spremi se za Resident Evil 9 - Najveća igra u serijalu stiže 2025. godine!

U svetu video igara, jedna od poznatijih i uspešnijih franšiza je definitivno Resident Evil serijal kompanije Capcom. Nedavno je izdato zapanjujuće obaveštenje - serijal je prodao preko 150 miliona kopija širom sveta, što je impresivno postignuće za bilo koju igru. Ovaj ogroman uspeh omogućio je Capcomu da podiže lestvicu sa svakim novim nastavkom, a sada se čini da će Resident Evil 9 postaviti nove standarde u serijalu.

Resident Evil 9

Prema rečima poznatog insajdera za Resident Evil, po imenu Dusk Golem, Resident Evil 9 je u razvoju od 2018. godine i planira se da bude objavljen negde 2025. godine. Ova vest sugeriše na to da će igra imati čak sedam godina razvoja, što znači da će tim imati dovoljno vremena da stvori nešto zaista spektakularno. Ono što čini Resident Evil 9 posebnim je činjenica da je Capcom odlučio da mu dodeli najveći budžet serijala. Ova investicija u razvoj igre obećava fantastičnu grafiku, inovativan gameplay i uzbudljivu priču koja će zadržati igrače prikovane za ekrane. Dusk Golem je takođe otkrio da Capcom vidi RE9 kao završno poglavlje za nekoliko ključnih elemenata serijala, pripremajući teren za nove priče i fokuse u budućnosti.

Resident Evil 9

Nakon što se serijal udaljio od svojih korena sa Resident Evil 6, Capcom je odlučio da se vrati svojim korenima sa Resident Evil VII: Biohazard, u kojem je predstavljen novi protagonista i potpuno nov pristup gameplay-u. Priča o Ethanu Huntu se nastavila sa Resident Evil Village, a sada se svi pitamo šta Capcom ima spremno za završetak ove trilogije u Resident Evil 9 naslovu.

Ovo je definitivno uzbudljivo vreme za sve fanove serijala, jer se očekuje da će Resident Evil 9 ponuditi nezaboravno iskustvo i biti spektakularno finale trenutne priče. Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.