Sony otkriva revolucionarni PS5 Access Controller - Prilagođena pristupačnost za svakog igrača!

Sony otkriva revolucionarni PS5 Access Controller - Prilagođena pristupačnost za svakog igrača!
20. jul 2023. 69 pregleda

Sony otkriva revolucionarni PS5 Access Controller - Prilagođena pristupačnost za svakog igrača!

Sony je nedavno objavio datum izlaska i cenu za svoj najnoviji proizvod, PlayStation 5 Access Controller. Ovaj jedinstveni kontroler ima prilagodljiv dizajn i predstavlja veliki korak napred u unapređivanju pristupačnosti za igrače sa invaliditetom. Nakon pet godina razvoja, Access Controller će biti lansiran 6. decembra, a pre-order opcija će biti dostupna od 21. jula.

PS5 Access Controller

Ključne karakteristike kontrolera:

Prilagodljiva konfiguracija: PlayStation 5 Access Controller omogućava korisnicima da zamene tastere kako bi stvorili širok spektar konfiguracija koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Uz devetnaest različitih poklopaca tastera i 23 odvojive oznake, igrači mogu lako obeležiti koji unos odgovara kojoj komandi.

Više funkcija na jednom tasteru: Korisnici mogu dodeliti više funkcija istom tasteru, što omogućava prilagođavanje igre prema sopstvenim preferencijama i potrebama.

Prilagodljiv džojstik: Džojstik je takođe prilagodljiv, omogućavajući igračima podešavanje njegovog položaja i odabir između tri različite vrste kapica za džojstik.

Višestruki portovi: Access Controller poseduje četiri 3.5mm AUX portova, pružajući korisnicima mogućnost prilagođavanja kontrolera sa dodatnim džojsticima i priborom koji se prodaju odvojeno.

Kompatibilnost sa drugim kontrolerima: Access Controller može se upariti sa drugim PlayStation 5 kontrolerima, omogućavajući sinhronizaciju do dva PS5 Access Controller-a i jednog PS5 DualSense bežičnog kontrolera u jedan sistem.

Prilagodljiva orijentacija: Okrugli oblik kontrolera omogućava korisnicima da ga koriste iz bilo koje orijentacije od 360°, što pruža veću slobodu i udobnost prilikom igranja.

PS5 Access Controller

Prednosti pristupačnog dizajna

Pristupačnost je ključna za osiguravanje da svi igrači, bez obzira na njihove fizičke sposobnosti, mogu uživati u igračkom iskustvu. PlayStation 5 Access Controller pomaže u prevazilaženju prepreka igračima sa invaliditetom i pruža im veću kontrolu i udobnost tokom igranja. Njegove prilagodljive funkcionalnosti omogućavaju igračima da prilagode kontroler prema svojim potrebama, što može biti posebno korisno za one sa motoričkim poteškoćama ili drugim izazovima.

Sony-jev PlayStation 5 Access Controller predstavlja značajan napredak u unapređivanju pristupačnosti za igrače sa invaliditetom. Sa svojim prilagodljivim dizajnom i naprednim funkcionalnostima, ovaj kontroler omogućava igračima da personalizuju svoje iskustvo igranja i uživaju u video igrama bez ograničenja. Pre-order opcija će biti dostupna od 21. jula, a lansiranje se očekuje 6. decembra.

Ovo je još jedan korak ka ostvarivanju cilja da igre budu pristupačne za sve, čineći gaming zajednicu inkluzivnijom i raznolikijom nego ikad pre.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.