Legenda se vraća - Need for Speed: Most Wanted Remake potencijalno stiže 2024. godine!

Legenda se vraća - Need for Speed: Most Wanted Remake potencijalno stiže 2024. godine!
21. jul 2023. 1740 pregleda

Legenda se vraća - Need for Speed: Most Wanted Remake potencijalno stiže 2024. godine!

Uzbudljive vesti za sve ljubitelje adrenalina na četiri točka - legendarna trkačka igra "Need for Speed: Most Wanted" dobija svoj veličanstveni rimejk! Prema informacijama glumice Simone Bailly, koja je pozajmila glas jednom od likova u originalnoj igri, rimejk će ugledati svetlost dana sledeće godine, 2024. U objavi na društvenim mrežama, Bailly je označila Criterion Games, jasno sugerišući da je EA studio uključen u ovaj zapanjujući projekat.

Za one koji nisu upućeni, ovde nije reč o verziji iz 2012. godine koja nosi isti naziv, već o originalnom "Need for Speed: Most Wanted" izdanju iz 2005. godine, koje je oduševilo gejmere širom sveta. Ova igra je u vreme svog izlaska bila dostupna za PS2, Xbox, GameCube, Nintendo DS, PC, Game Boy Advance i Xbox 360, pružajući nezaboravno iskustvo vožnje i rivalstva.

Need for Speed: Most Wanted Remake

Igrači koji su odrasli uz originalnu verziju sa nestrpljenjem očekuju rimejk koji će oživeti njihove omiljene trke i automobile. EA Canada je razvila ovu nezaboravnu igru koja je stekla izuzetne pohvale od strane fanova serijala i ljubitelja trkačkih igara uopšte."Need for Speed: Most Wanted" rimejk se zasniva na inovativnom konceptu uličnih trka, neograničenoj slobodi kretanja kroz grad, i naravno, uzbudljivom lovu na najtraženije vozače. Sa realističnom grafikom i unapređenim gameplay-om, igrači će biti u mogućnosti da osete brzinu, uzbuđenje i adrenalin tokom svake trke.

Očekivanja za rimejk su izuzetno visoka, a povratak u svet ovog klasika će sigurno privući nove igrače, kao i one koji se sa nostalgijom sećaju vremena provedenih trčeći po ulicama "Most Wanted" grada. Pregledavanje ponude automobila, prilagođavanje vozila i izazivanje policije će svakako biti doživljaj vredan pažnje. Sa novim tehnologijama i unapređenim mogućnostima igra će verovatno privući kako stare fanove, tako i nove generacije igrača, otvarajući vrata novim avanturama i nezaboravnim trkačkim iskustvima.

Need for Speed: Most Wanted Remake

Za sada, detalji o rimejku su još uvek skriveni, ali s obzirom na uzbuđenje koje vlada među fanovima, očekujemo mnoge novosti i zapanjujuće funkcije koje će ova igra doneti. Dok čekamo zvanično saopštenje i datum izlaska, jedno je sigurno - "Need for Speed: Most Wanted" rimejk će nas odvesti na nezaboravno putovanje kroz svet brzine i adrenalina.

Ukoliko si spreman za novu dozu uzbuđenja i trkačkog iskustva koje će te oboriti s nogu, ne propustite da zabeležiš 2024. godinu u kalendaru, jer će tada na scenu stupiti remaster klasične igre koja je osvojila srca svih ljubitelja brze vožnje - "Need for Speed: Most Wanted"! Budi spreman za povratak na ulice, jer sledeće godine se ponovo traži jedan Most Wanted vozač.

Vidimo se na startnoj liniji!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.