EA Sports FC 24 - Nova era fudbalske simulacije!

EA Sports FC 24 - Nova era fudbalske simulacije!
17. jul 2023. 181 pregleda

EA Sports FC 24 - Nova era fudbalske simulacije!

Dobrodošao u novu eru fudbalske simulacije! EA Sports FC 24 je zvanično predstavljen kao naslednik najpopularnije fudbalske franšize na svetu, koja se nekada nazivala FIFA. Ova nova igra donosi obilje novina i poboljšanja koja će oduševiti ljubitelje fudbala i gejminga. Sa zakazanim datumom lansiranja 29. septembra, igrači širom sveta ne mogu da dočekaju da zakorače na teren u potpunoj virtuelnoj fudbalskoj areni.

EA Sports FC 24

Jedno od najuzbudljivijih iznenađenja koje nosi EA Sports FC 24 je promena imena. Nakon dugogodišnje prisutnosti FIFA brenda, EA Sports se odlučio za hrabri korak i promenio ime igre kako bi označio početak nove ere. Sada naslov stiže pod imenom EA Sports FC 24, simbolizujući novi početak i obećavajući brojne inovacije i unapređenja.

Ultimate Team, omiljeni režim među igračima, ostaje ključni deo EA Sports FC 24. Ali, ove godine, EA nas oduševljava vestima da će ženski fudbal dobiti posebnu pažnju. Ženske lige, Liga F (Španija) i Frauen-Bundesliga (Nemačka), biće deo igre, omogućavajući igračima da se na terenu oprobaju sa omiljenim ženskim fudbalskim ekipama.

EA Sports FC 24

EA je osigurao impresivne licence koje će doneti više od 30 liga, 19.000 igrača i 100 stadiona u igri, uključujući ekskluzivne ugovore sa engleskom Premijer ligom i UEFA-om. To znači da će igrači imati autentično iskustvo igranja sa svojim omiljenim klubovima i igračima, uključujući i Ligu šampiona, vrhunsko takmičenje na evropskom nivou.

Unapređeni Frostbite omogućava vrhunsku grafiku i realističan doživljaj terena. Takođe, HyperMotion tehnologija se razvila još više, a HyperMotionV verzija donosi poboljšanja na PC-u, PlayStation 5 i Xbox Series S/X konzolama. Posebno je značajno što će igrači na ovim platformama moći da se nadmeću međusobno, dok će crossplay biti dostupan za vlasnike PlayStation 4 i Xbox One konzola, mada odvojeno. Nažalost, vlasnici Nintendo Switch konzola neće imati mogućnost crossplay-a.

EA Sports FC 24

EA Sports FC 24 donosi i potpuno novu funkciju - PlayStyles. Koristeći podatke iz stvarnog sveta, ova funkcija će omogućiti igračima da oblikuju svoje virtuelne fudbalere prema svojim stilovima igre. To znači da će igrači moći da stvaraju jedinstvene sposobnosti svojih likova, što će imati veliki uticaj na gejmplej i iskustvo igranja.

Sve u svemu, nova era EA Sports FC 24 obećava uzbuđenje i zabavu za ljubitelje fudbalskih simulacija. Sa unapređenim funkcijama, ženskim fudbalom, bogatim licencama i poboljšanom HyperMotion tehnologijom, igrači će moći da se upuste u realistično fudbalsko iskustvo kao nikada do sada.

EA Sports FC 24

Označi datum 29. septembar na svom kalendaru i pripremi se za novu avanturu na terenu sa EA Sports FC 24! Poruči svoj primerak na vreme!

Kupi

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.