EA Sports FC - Nova era fudbalskih video igara

EA Sports FC - Nova era fudbalskih video igara
5. jul 2023. 95 pregleda

EA Sports FC - Nova era fudbalskih video igara

Kada je najava o prekidu partnerstva između EA Sports i FIFA došla u javnost, mnogi ljubitelji fudbalskih video igara bili su iznenađeni i zabrinuti za budućnost omiljene franšize. Međutim, developeri EA Sports-a već su prionuli na posao i rebrandirali franšizu pod nazivom EA Sports FC.

Nastavak franšize pod novim imenom:

Iako je serija FIFA video igara završena, to ne znači kraj EA Sports-ovih fudbalskih simulacija. EA Sports će nastaviti tamo gde je FIFA 23 stala, ali pod novim imenom - EA Sports FC. Ova nova igra će zadržati klasičan način igranja i režime koji su već postali sinonim za franšizu, kao što su Ultimate Team, Career mode i Pro Clubs.

Izgled igre:

EA Sports FC će ti pružiti poznati osećaj i atmosferu FIFA igara koje si do sada igrao i voleo. Ipak, Možeš očekivati i neke nove funkcionalnosti kako EA ulazi u sledeću eru svoje fudbalske franšize. Ove inovacije mogu unaprediti igračko iskustvo i dodatno obogatiti simulaciju fudbala.

Potvrđene licence:

EA Sports FC će zadržati većinu licenci koje su bile prisutne u FIFA seriji. Potvrđene licence uključuju popularna takmičenja kao što su Champions League, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, MLS i mnoge druge. Takođe, očekuje se da će biti dodate nove licence, a zvanične informacije o tome se očekuju tokom jula meseca.

Kraj FIFA fudbalske franšize nije kraj za EA Sports. Naprotiv, dolazi nova era sa EA Sports FC igrom. Ova nova fudbalska simulacija će pružiti sve ono što si voleo kod FIFA igara, ali uz neke nove inovacije koje će unaprediti tvoje iskustvo. Uz potvrđene licence za mnoge lige i takmičenja, ovo će biti igra koju će ljubitelji fudbala i gejminga jedva čekati da isprobaju.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.