UFC 5 - Borba do savršenstva - Realizam na maksimumu!

UFC 5 - Borba do savršenstva - Realizam na maksimumu!
21. septembar 2023. 49 pregleda

UFC 5 - Borba do savršenstva - Realizam na maksimumu!

Danas ćemo istražiti jedno od najuzbudljivijih dešavanja u svetu video igara - najava UFC 5, igre koja obećava potpuno novo iskustvo borbe. Saznajemo da će ova igra doneti brojne inovacije i realistične aspekte, pa da krenemo u dublje istraživanje.

UFC 5 - Realizam na svojoj maksimalnoj tački

Najpre, hajde da razgovaramo o ključnom aspektu koji će definisati ovu igru - realizmu. EA Sports se obavezao da će UFC 5 biti nikada realističniji, a to je nešto što će svakog zaljubljenika u borilačke igre oduševiti. Novi sistem povreda unosi dubinu u iskustvo borbe. Na primer, otvorena rana na licu borca će sada imati stvarne posledice. Moraćeš se pobrinuti da sudija ne prekine meč zbog povrede i istovremeno se suočiti sa smanjenom vidljivošću, što će otežati tvoju sposobnost da se braniš. Ovo znači da ćeš morati da pažljivo planiraš svaki potez i razmišljaš o posledicama. Ono što je posebno zanimljivo jeste da povrede neće biti samo površne. Na primer, ako tvoj borac primi mnogo udaraca na isto mesto, kao što je noga, počeće da šepa, gubiće ravnotežu i može pasti na pod. Ovaj nivo detalja zaista donosi dodatnu dubinu i strategiju u borbi.

UFC 5

UFC 5 - Borba nikad realnija

UFC 5 obećava da će nas povesti na uzbudljivo putovanje kroz svet borbi, sa neviđenim nivoom realizma i pažnjom prema detaljima. Zato budi spreman za UFC 5, igru koja će te odvesti u arenu gde ćeš se suočiti sa najtežim izazovima i osetiti svaku povredu.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu i poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.