Povratak spektakla - EA najavljuje UFC 5!

Povratak spektakla - EA najavljuje UFC 5!
29. avgust 2023. 209 pregleda

Povratak spektakla - EA najavljuje UFC 5!

EA se vraća u MMA svet sa najnovijom nadogradnjom svoje EA Sports UFC serije. Najava za UFC 5 je stigla u vidu zagonetnog tvita, najavljujući povratak spektakularnih borbi!

Serija EA Sports UFC je već dobro poznata po svojim autentičnim simulacijama Ultimate Fighting Championship događaja, a povratak ovog brenda na scenu sigurno će doneti uzbuđenje među igračima širom sveta. Od prvog izdanja 2014. godine, igra se razvijala, unapređujući se iz igre u igru. Nakon EA Sports UFC 4, koja je izašla u avgustu 2020. godine, serija je ostala tiha naredne tri godine. Međutim, ovaj povratak sa UFC 5 obećava još više uzbuđenja i inovacija.

UFC 5

Za one koji se sećaju, ova serija je uvek donosila realistične simulacije borilačkih veština, a nove informacije koje nas očekuju u septembru sigurno će razgaliti ljubitelje igara i borbi. Očekujemo još detalja o borbenim modovima, gameplay-u i novim karakteristikama. EA-ova interna promena koja je dovela do preimenovanja dela kompanije u EA Entertainment signalizira širenje brenda izvan granica igara. To sugeriše da su budućnost i inovacije pred EA-om, a povratak UFC 5 je samo početak onoga što možemo očekivati.

Sa najavom UFC 5, borbe na ekranu će ponovo postati neodoljiv spektakl. Čekamo septembar da otkrijemo više detalja o ovoj igri koja će, bez sumnje, dodati novi nivo uzbuđenja svetu video igara i borilačkih veština. Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.