Budućnost ratnih epopeja - Call of Duty unapred planiran do 2027. godine!

Budućnost ratnih epopeja - Call of Duty unapred planiran do 2027. godine!
12. oktobar 2023. 60 pregleda

Budućnost ratnih epopeja - Call of Duty unapred planiran do 2027. godine!

Zamisli ratno polje 2027. godine, gde se borbe odvijaju u digitalnom svetu sa grafikom koja oduzima dah i taktikom koja te tera na ivicu stolice. Ako si mislio da će franšiza Call of Duty uskoro usporiti, razmisli ponovo. Activision je otkrio svoje tajne planove - Call of Duty igre su već isplanirane do 2027. godine!

Call of Duty unapred planiran do 2027

U razgovoru za GamesBeat, predsednikom Activisiona, Rob Kostich, otkrio je da je kompanija uvek korak ispred, u stalnom procesu dugoročnog planiranja. Njihov tim od 3.000 developera već radi na sledećim epohalnim izdanjima ove ikonične serije. Oni ne samo da prate trendove, već stvaraju nove i postavljaju standarde.

"Sve što smo naučili iz prošlih iskustava bilo je sjajno učenje", rekao je Kostich. "Videli smo popularnost franšiza kao što su Modern Warfare i Black Ops, ali i iznenađenja kao što je originalna igra World War II od Sledgehammera iz 2017. godine. Osećamo potrebu da pružimo raznovrsna iskustva, stvarajući nove oblike zabave za našu zajednicu."

Dakle, šta ovo znači za tebe kao igrača? Znači da te čeka uzbuđujuća vožnja u budućnost, gde ćeš se suočiti sa izazovima i taktičkim intrigama koje samo Call of Duty može da pruži. Ova franšiza je više od igre, to je putovanje kroz istoriju, avantura koja te uvlači u svoj svet veštine i hrabrosti. Najnovije izdanje, Call of Duty: Modern Warfare 3, stiže 10. novembra, donoseći sa sobom ne samo sjajnu grafiku i beskompromisne bitke, već i obećanje budućnosti.

Call of Duty unapred planiran do 2027

Spremi se za borbe, vojniče. Tvoje avanture u Call of Duty svetu tek počinju, a budućnost je sada bliža nego ikad pre. Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.