Call of Duty možemo očekivati na Nintendo platformama u narednih par godina!

Call of Duty možemo očekivati na Nintendo platformama
13. mart 2023. 60 pregleda

Call of Duty možemo očekivati na Nintendo platformama u narednih par godina!

Jedan od glavnih predstavnika Microsoft kompanije je na svom Twitter nalogu najavio da je postignut dogovor sa Nintendo kompanijom, gde je potvrdio da će Call of Duty naslovi doći i na Nintendo platforme. Otkako je objavljeno da Microsoft želi da kupi Activision-Blizzard, više puta smo mogli da vidimo da je plan da se Call of Duty naslovi pojavljuju i na drugim platformama.

Call of Duty

Microsoft i Nintendo su sada pregovarali i potpisali obavezujući desetogodišnji pravni ugovor o dovođenju Call of Duty igara na Nintendo platforme — istog dana kada one stižu na Xbox, sa punom funkcijom i paritetom sadržaja — kako bi igrači mogli da iskuse Call of Duty baš kao Xbox i PlayStation gejmeri. Posvećeni smo obezbeđivanju dugoročnog jednakog pristupa Call of Duty naslova drugim platformama za igre, donoseći više izbora većem broju igrača i veću konkurenciju na tržištu igara.“ - Microsoft

Sama izjava nas je malo zbunila, jer je prvo je rečeno da će posebno da se fokusiraju na Call of Duty naslove, a onda je rečeno da će se Xbox igre pojaviti na Nintendo platformi. Ono što je svakako bitno napomenuti je da Microsoft trenutno i dalje ne poseduje Call of Duty, jer kako traju pregovori, Microsoft se i dalje bori za Activision-Blizzard kompaniju. Britanska uprava za konkurenciju i tržišta (CMA) je izrazila zabrinutost za ovu kupovinu kompanije, te iz tog razloga, pregovori i dalje traju.

Ali budi bez brige, jer i dalje bez problema možeš da igraš sve naslove. Prati naš blog za više informacija na ovu temu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.