Lara Kroft stiže u Call of Duty - Novi svet ukrštanja ikona igara!

Lara Kroft stiže u Call of Duty - Novi svet ukrštanja ikona igara!
4. septembar 2023. 135 pregleda

Lara Kroft stiže u Call of Duty - Novi svet ukrštanja ikona igara!

Legendarna junakinja iz serijala Tomb Raider, Lara Kroft, uskoro će se pridružiti bojištu u igrama Call of Duty: Modern Warfare 2 i Warzone. Ovo je samo najnoviji primer sve češćih ukrštanja unutar Call of Duty franšize, gde ikone iz različitih svetova dolaze zajedno da obeleže ovu sjajnu igru!

Lara Kroft stiže u Call of Duty

Saradnje i ukrštanja u svetu Call of Duty igara postaju sve učestalija pojava, a nedavno smo videli Nicki Minaj i Snoop Dogga kako postaju deo ove akcije. No, sada je vreme za pravu ikonu avanturističkih igara - Laru Kroft. Lara Kroft je junakinja koja je osvojila srca igrača širom sveta svojim neustrašivim duhom i avanturističkim poduhvatima. Sada će ona doneti svoju neizmernu hrabrost i veštine u Call of Duty svet. Slika na zvaničnom Twitter nalogu Call of Duty prikazuje Laru kako izlazi iz pećine, spremna za akciju sa dva pištolja u rukama, uz natpis koji glasi: "Pištolji spremni. Spremni za spuštanje."

Još uvek nemamo precizne informacije o datumu kada će Lara Kroft postati dostupna igračima u Call of Duty: Modern Warfare 2 i Warzone. Međutim, jedno je sigurno - ovo će biti spektakularno iskustvo za sve fanove serijala. Ovo ukrštanje nije ništa novo za Call of Duty. Tokom poslednje godine, videli smo brojne poznate likove kao što su Homelander, Black Noir i Starlight iz TV serije The Boys, čak i Shreddera iz Teenage Mutant Ninja Turtles kao operatera u igri. Očigledno je da Call of Duty postaje platforma koja okuplja najveće ikone iz sveta zabave.

Lara Kroft stiže u Call of Duty

Sa nestrpljenjem očekujemo dolazak Lare Kroft u Call of Duty: Modern Warfare 2 i Warzone. Ovo je još jedan primer kako se svet video igara neprestano razvija i prilagođava da bi pružio nezaboravno iskustvo igračima. Spremi se za avanturu i akciju, jer će Lara Kroft uskoro kročiti na bojište Call of Duty!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.