Savršena oluja - Overwatch 2 sezona 7 ulazi u Diablo svemir!

Savršena oluja - Overwatch 2 sezona 7 ulazi u Diablo svemir!
13. oktobar 2023. 24 pregleda

Savršena oluja - Overwatch 2 sezona 7 ulazi u Diablo svemir!

Pripremi se za eksploziju uzbuđenja jer Overwatch 2 sezona 7 donosi nešto potpuno neočekivano - prelazak granica između svetova! Blizzard je objavio senzacionalne vesti - Overwatch i Diablo će se spojiti u epskom crossoveru! Spremi se da uploviš u novo poglavlje ovog sveta veština, taktika i čarolija.

Ovog puta, Overwatch je spreman da zaroni duboko u mrak Diabla. U najavi na Twitteru, Blizzard je otkrio datum lansiranja: “Možda ćete želeti da ostavite svetla upaljena za ovo #Overwatch2 sezona 7: Rise of Darkness se pokreće 10. oktobra.” Sa ovom najavom stiže i uzbudljiv teaser koji prikazuje promene inspirisane Noćima veštica, uključujući novo okruženje i modove koji će testirati tvoje veštine do krajnjih granica.

Overwatch 2 sezona 7 Diablo

Putevi kroz tamu - Šta očekivati?

Junkstein’s Revenge, omiljeni kooperativni mod, se vraća, ovaj put preuzimajući mračnu atmosferu Tristram Cathedral iz sveta Diablo IV, dodajući potpuno novu dimenziju igri. Ako misliš da znaš sve tajne ovog mesta, pripremi se za novo iznenađenje. Takođe, nova mapa - Salmon, u rotaciji modova, pridružuje se areni, nudeći ti još jedan izazov koji čeka da bude osvojen.

Diablo u Overwatchu - Kozmetika i još mnogo toga

Ali to nije sve što dolazi. Najuzbudljivija vest je da će Diablo IV preplaviti Overwatch svet. Kroz kozmetičke dodatke, Overwatch likovi će nositi pečate Diabla. Moira postaje Lilith, glavni lik iz Diablo IV, dok Wrecking Ball dobija svoj izgled inspirisan Diablom. Ova kozmetika je samo početak - ko zna koje druge tajne veze Diablo ima sa Overwatchom?

Overwatch 2 sezona 7 Diablo

Očekuj neočekivano - Budućnost Overwatcha i Diablo crossovera

Oktobar je mesec čarolije, a Overwatch 2 sezona 7 obećava da će biti spektakularna oluja uzbuđenja i izazova. Da li ćeš biti spreman da se suočiš sa mračnim silama Diabla u svetu Overwatcha? Pripremi se za avanturu tvog života! Sa sve većim crossoverima i nepredvidljivim putanjama, Overwatch te poziva da se pridružiš ovom epskom putovanju.

Spoji se sa svojim omiljenim junacima, istraži nove svetove i pripremi se za nepredvidljivu oluju čarolije i akcije!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.